În ce domenii lucrează românii care au salarii uriașe: „În 2-3 ani de tras și dedicare poți ajunge destul de ușor peste 15.000 net pe CIM”

Problema costurilor tot mai ridicate din țara noastră devine o problemă pe care foarte puțini români o mai pot ignora. Iar o angajată din țara noastră, care lucrează la o corporație din domeniul financiar, a încercat să afle cum reușesc unii români să ajungă la salarii uriașe, chiar și de peste 9.000 de lei pe lună.

Cum reușesc unii români să obțină salarii uriașe
Cum reușesc unii români să obțină salarii uriașe

O angajată din țara noastră a început să fie îngrijorată de salariul pe care îl are, mai ales în condițiile în care există români care reușesc să câștige sume uriașe în fiecare lună, chiar și de peste 9.000 de lei. Femeia a vorbit despre acest lucru pe Facebook, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Cei cu venituri de 9.000 de lei și peste pe lună (o persoană, sau 15 - 20.k pe familie), cu ce vă ocupați? Și eventual ce studii aveți?

Lucrez la o corporație în domeniul financiar într-un oraș mare și încep să cred că sunt plătită destul de prost…”, a scris românca pe grupul de Facebook „Buget de familie”.

Comentariile nu au întârziat să apară

Sute de comentarii au fost scrise la postarea angajatei, iar unele persoane au explicat că cei care pleacă la altă companie după 2 – 3 ani de obicei primesc salarii mult mai mari. De asemenea, persoanele care se află în această situație au spus că au și mai multe surse de venit.

„Cu două salarii medii și un extra job se ajunge la 10.000”, menționează unul dintre membrii grupului de Facebook.

„Cu două salarii medii și un extra job se ajunge la 10.000”

Un alt comentariu a vorbit și despre salariile ofertante din domeniul construcțiilor.

„Eu aș răspunde altfel: la firma la care lucrez aș angaja oricând ingineri proiectanți sau pentru project management cu salarii de la 1500e net în sus. Depinde de proiectul în care ar putea fi implicați, salariul poate și depăși 2000 de euro.

Deci în construcții, dacă ai experiență și pricepere și disponibilitate, nu e greu să depășești 10000 de lei pe lună net”, a scris un internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
batrani jpg
scoli modulare jpeg 2 jpeg
andrea lo rosso pictura picasso il giorno jpg
everest noaptea jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
shutterstock 2466647573 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net