Român stabilit în Spania, părere categorică despre România: „Țara mea a ajuns...”

După ce a mers într-un adevărat tur al Europei, un român stabilit în Spania a vorbit despre impresiile pe care le are acum în privința României. El spune că țara noastră a progresat enorm în ultimii ani și chiar a reușit să depășească unele state din această regiune.

Românul vorbește despre progresele țării noastre / foto: Facebook
Românul vorbește despre progresele țării noastre / foto: Facebook

Românul a fost impresionat de progresele pe care le-a observat în țara noastră, în timpul concediului pe care l-a petrecut aici. El spune că România a reușit să depășească alte țări din zonă, cum ar fi Grecia, Bulgaria, dar și Ungaria.

„Am plecat din România cu un sentiment de bine, de mulțumire că țara mea a ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene. Oamenii mai deschiși pe zi ce trece, amabili și prietenoși, servicii bune și ieftine, șosele din ce în ce mai bune sí am rămas uimit de drumul de la Sibiu la Budapesta, pe care l-am făcut în 5 ore, cu viteză de 130 km/h”, a scris acesta, potrivit adevarul.ro.

„Am plecat din România cu un sentiment de bine”

Bărbatul a explicat că a făcut un adevărat tur al Europei, astfel că a putut să observe mai multe state, din diferite zone ale continentului

„Am plecat din Spania cu mașina, să facem un tur al Europei, și am trecut prin Italia, am coborât în Grecia cu vaporul, Turcia și Bulgaria, România (o săptămână), Ungaria și acum sunt în Austria. Nu vorbesc din auzite, povestesc din trăite”, a spus acesta.

„Nu vorbesc din auzite, povestesc din trăite”

Cu toate acestea, postarea sa a atras și unele opinii contradictorii, din partea unor români. Desigur, au existat și alte persoane care au fost de acord cu opiniile românului.

„Tipule cred ca ai dormit cât ai stat în România și te-ai trezit pe autostrada prin Ungaria, acum îți dai cu părerea, foooarte bine dar nu poți tu sa ne spui cât de bine este sau de rău este în România. Condu cu prudență ca să ajungi la destinație sănătos”, a comentat un internaut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
casa veche pixabay jpeg
Trafic Facebook jpg
centrala jpeg
image png
Eclipsa de luna luna rosiatica 15 16 mai 2022 FOTO EPA-EFE
criminalul de la constanta jpg
1 cum iti cresti nivelul de melatonina din corp ca sa dormi mai bine jpg jpeg
cetatea stanililor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net