Incident șocant în Capitală! Un copil de 11 ani s-a aruncat de la etajul 3 al școlii unde studia

Un incident șocant a avut loc astăzi în Sectorul 6 din Capitală! Un copil de numai 11 ani, elev în clasa a V-a, s-a aruncat de la etajul 3 al școlii unde studia! La fața locului au ajuns imediat autoritățile, iar cel mic a fost dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Copilul a fost dus la spital / foto: Shutterstock
Copilul a fost dus la spital / foto: Shutterstock

Conform informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, se pare că victima ar fi un copil în vârstă de numai 11 ani, care se află în clasa a V-a. Mai mult decât atât, se pare că incidentul ar fi avut loc la instituția de învățământ King George International School, unde copilul și studia.

Se pare că acesta s-ar fi aruncat de la etajul 3 al clădirii în jurul orei 13:50, iar la fața locului au fost chmați imediat atât polițiștii, cât și o ambulanță. Acest incident șocant a avut loc chiar în București, în sectorul 6, unde se află instituția de învățământ.

„Prin numărul de urgență 112 s-a sesizat faptul că un elev al clasei a V-a din cadrul King George International School, din sectorul 6, s-a aruncat de la etajul 3 al unității de învățământ. Victima a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu”, au declarat sursele medicale.

Un elev s-a aruncat de la etajul 3 al școlii

Se pare că la momentul sosirii autorităților la fața locului, copilul se afla în stare conștientă. În clipa de față, cel mic a rămas internat și se află sub atenta supravgherea medicilor de la spitalul „Grigore Alexandrescu”. Printre rănile suferite în urma căzăturii se află și o fractură la umăr.

„Copilul de 11 ani căzut de la înălțime este conștient, cooperant cu politraumatism, la nivel toracic și fractură de urmăr. În acest moment este în investigații. Va rămâne internat”, a precizat purtătoarea de cuvânt a instituției, Raluca Alexandrescu, potrivit sursei citate. „În acest moment, copilul este supus mai multor investigații. Anumite traume se pot acutiza sau se pot complica mai târziu”, a mai explicat aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net