Locul de muncă unde românii pot câștiga aproape 100 de euro pe zi! Ce companie importantă face angajări

Ultima actualizare:

Din păcate, cu toții putem observa în ziua de astăzi cum alimentele și facturile par să se scumpească de la o zi la alta, în timp ce salariile rămân neclintite. În aceste condiții, fiecare român va încerca să își găsească un loc de muncă cât mai bine plătit, fie în România, fie dincolo de hotare. Din fericire, o mare companie face angajări în țara noastră și plătește 465 de lei pe zi!

Compania plătește 465 de lei pe zi / foto: Shutterstock
Compania plătește 465 de lei pe zi / foto: Shutterstock

Cei care sunt în căutarea unui job bine plătit au noroc! O companie importantă face angajări în țara noastră, oferind contracte pe o perioadă determinată, de un an, cât și suma impresionantă de 465 de lei pe zi! Mai precis, este vorba despre o sucursală deschisă de către sud-coreeni de la compania KHNP, acum un an!

Aceștia sunt în căutarea unei persoane care să ocupe postul de Quality Assurance Engineer, pentru proiectul construcției instalației de detritiere de la Cernavodă, prima de acest fel din întreaga Europă. Aceasta va permite țării noastre să devină un centru european pentru producția, darș i exportul de tritiu, ce ar putea fi folosit în viitor pentru reactoarele de fuziune.

Locul de muncă care plătește 465 de lei pe zi

Cel care va reuși să ocupe poziția de Quality Assurance Engineer va urma să fie plătit cu 465 de lei pe zi. Astfel, în 22 de zile, se va ajunge la un salariu de 10.230 de lei. Iar cei interesați de această poziție trebuie să se grăbească, deoarece mai pot aplica doar până pe data de 3 august.

Viitorul angajat va urma să semneze un contract pe perioadă determinată, de un an. Cu toate acestea, va exista posibilitatea prelungirii acestuia cu încă un an. Un detaliu important pe care doritorii trebuie să îl știe este faptul că, potrivit anunțului de recrutare postat de firmă, angajatul va urma să lucreze la Cernavodă. Candidatul care va fi selectat va urma să asigure managementul calităţii construcţiei acestui proiect important.

Cei care doresc să aplice trebuie să fie licențiați și să aibă deja 10 ani de experiență în managementul calităţii din domeniul nuclear.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net