„Mi-a spus că oamenii au în tipar Răul, și că le place!” Cine este Patricia, tânăra găsită moartă și legată la picioare într-un hotel din Timișoara

O minte strălucită, o tânără cu un viitor promițător în față și susținere din partea familiei – toate au devenit o amintire acum, după ce Patricia Maria a decis să încheie socotelile cu această viață. Tânăra găsită mortă într-o cameră de hotel din Timișoara nu a lăsat în urmă doar o mare durere, ci și multe întrebări fără răspunsuri.

Patricia Maria, tânăra găsită moartă în camera de hotel / foto: Social media
Patricia Maria, tânăra găsită moartă în camera de hotel / foto: Social media

Duminica trecută, în jurul orelor prânzului, o recepționeră a unui hotel din Timișoara avea să facă o descoperire șocantă. Patricia Maria, tânăra în vârstă de 25 de ani care se cazase acolo în urmă cu cinci zile, a fost găsită fără suflare, legată de picioare și cu multe pastile în jurul ei.

Patricia Maria fusese internată la psihiatrie

Potrivit informațiilor oferite de Observator News, Patricia Maria suferea de depresie și fusese internată la psihiatrie. Oamenii legii nu au găsit urme de violență pe corpul său și, chiar dacă se așteaptă rezultatele raportului medico-legal, surse din anchetă spun că ar fi fost vorba de o sinucidere.

„Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită”

Mama Patriciei Maria este dărâmată de durere! Femeia, cadru medical, a mărturisit că fiica sa a fost martoră tuturor încercărilor sale de a schimba ceva în lume. Înainte de a trece în neființă, tânăra i-a mărturisit mamei sale că oamenii „au în tipar Răul”. 

Femeia a mărturisit că mereu a luptat împotriva nedreptăților din această țară pe care le-a și sesizat, însă a fost în zadar. Acum a făcut un apel către oamenii buni, care vor să schimbe ceva, să se unească pentru a stârpi răul „sub toate formele lui”

Surse din anchetă spun că s-ar fi sinucis / foto: observatornews.ro.
Surse din anchetă spun că s-ar fi sinucis / foto: observatornews.ro.

„Copilul meu -Patricia Maria- a plecat în altă dimensiune. Sufletul meu și viața mea, ființa pentru care mă străduiam să corectez ceva în această lume. Copil bun, absolventă a unei facultăți de top din Europa, minte strălucită.

A trăit și a asistat tăcută la toată lupta mea, la toate nedreptățile suferite. Cu ceva zile înainte de a pleca mi-a spus că oamenii au în tipar Răul, și că le place. În memoria ei voi duce lupta mai departe, voi încerca să curăț această mizerie din sănătate și învățământ care ne afectează viețile de zi cu zi.

Am fost corectă și am sesizat mereu, în timp toate acestea. Autorităților nu le-a păsat, s-au complăcut și au mușamalizat. Acum, în memoria ei, fac un apel către toți oamenii buni pentru a ne coaliza în această extincție a răului sub toate formele lui”, a scris mama Patriciei, pe contul său de Facebook.

 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Mircea Eliade Maitreyi webp
banknotes 7850299 1280 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
andreea raicu instagram jpg
copil telefon jpg
pastile de droguri  FOTO Shutterstock jpeg
Candidați la alegerile prezidențiale 2024. Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net