Tragedie fără margini la Timișoara! O tânără de doar 25 de ani a fost găsită moartă în camera de hotel

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a lovit Timișoara, unde o tânără de doar 25 de ani a fost descoperită decedată, în camera de hotel. Potrivit informațiilor, aceasta trebuie să părăsească hotelul chiar astăzi, iar pentru că nu a coborât la checkout, o cameristă a fost trimisă să vadă care era cauza întârzierii. Din nefericire, aceasta a fost întâmpinată de o scenă tragică. Află mai multe detalii alături de Click!

Autoritățile au deschis o anchetă
Autoritățile au deschis o anchetă

Din păcate, chiar în cursul zilei de azi, o tragedie fără margini a lovit Timișoara. La un hotel din oraș, o tânără cu vârsta de doar 25 de ani a fost descoperită decedată, potrivit informațiilor oferite de către cei de la tion.ro. Se pare că tânăra se cazase la Hotelul Ibis, din Timișoara, în urmă cu numai 5 zile, iar astăzi ea ar fi trebuit să părăsească camera de hotel unde stătea. Însă, dimineața, angajații de la recepție au observat că femeia nu mai cobora la checkout, așa că au trimis o cameristă să investigheze care era cauza întârzierii.

Din nefericire, angajata hotelului a fost întâmpinată de o scenă tragică, atunci când a intrat în camera de hotel. În jurul orei 13:30, aceasta a descoperit cadavrul neînsuflețit al tinerei, iar de-a lungul întregii camere erau împrăștiate medicamente. Conform informațiilor, femeia era chiar din Timișoara și suferea de depresie. Evident, imediat cum a făcut această descoperire tragică, camerista a sunat la poliție, iar autoritățile s-au deplasat rapid la fața locului, demarând o anchetă.

Tânăra de 25 de ani suferea de depresie

Conform procedurilor, autoritățile au deschis un dosar penal de ucidere din culpă, încercând să determine dacă cauza tragediei a fost suicidul intenționat, ori doar un accident. Din păcate, cazul cutremurător al tinerei nu este singurul de acest gen care s-a petrecut în ultimul timp.

Luna trecută, o femie în vârstă de doar 48 de ani, din Craiova, a mers în vacanță la Constanța, unde s-a cazat la un hotel din oraș. Aceasta a sosit singură, iar în ultima zi de vacanță s-a aruncat de la balconul camerei, de la etajul 8. Din păcate, victima a murit imediat, la contactul cu solul. Se pare că și aceasta suferea de depresie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net