Lucrurile pe care menajerele le fac în camera de hotel fără ca tu să știi. Secretele pe care nu le vei observa niciodată

Lucrurile pe care menajerele le fac în camera de hotel fără ca tu să știi. Trebuie să fii atent de acum încolo!

Lucrurile pe care menajerele le fac în camera de hotel fără ca tu să știi
Lucrurile pe care menajerele le fac în camera de hotel fără ca tu să știi

Lucrurile pe care le fac menajerele în camera de hotel

Când te cazezi la hotel este bine să fii cât de poate de discret cu lucrurile personale, pentru că, vrei sau nu, menajerele sunt oamenii care îți invadează spațiul personal. Sunt angajate să facă ordine și curățenie în camera ta, astfel că îți pătrund în intimitate și pot vedea lucruri pe care nu ai vrea să le vadă. 

Menajerele pot afla cu cine ai venit în vacanța, ce fel d epărinte ești, câți bani ai sau ce obiceiuri ciudate ai, până la mici detalii personale pe care nu ai vrea ca altcineva să le descopere. Astfel, este bine să ascunzi lucrurile care pot să te dea de gol cu anumite lucruri importante pentru tine. 

„Voiam doar să-i liniștesc pe cei care cred că menajerele sunt extrem de băgăcioase. Sunt sigură că acest lucru poate fi adevărat în unele cazuri, dar cele mai multe dintre noi suntem femei bune, muncitoare. Ochii noștri pot observa lucruri neașteptate, se mai întâmplă. Nu suntem deloc rău intenționate”, a spus o menajeră pentru bestlifeonline.com.    

Mai mult decât atât, camera ta de hotel probabil nu este cea mai groaznică pe care a văzut-o până acum.  

„În calitate de supervizor de curățenie, am văzut tot felul de locuri dezordonate de-a lungul anilor - de la prosoape murdare la fecale pe podea. Un lucru pe care oamenii ar trebui să îl știe este că femeile de serviciu au limitele lor și dacă tu nu te-ai atinge de ceva, nici ele nu o vor face", a spus Lauren Haynes pentru sursa citată.

Însă când vine vorba despre camera de hotel, menajerele sunt nevoite să facă curat, indiferent de ce anume găsesc în cameră. Totuși, este esențial să ai bun simț și să nu lași în camera de hotel un adevărat haos sa niște „surprize” total neașteptate. Înainte de toate suntem oameni și trebuie să ne respectăm. Menajerele nu sunt sclave și nici ție nu ți-ar plăcea să fii pus într-o situație dezgustătoare, astfel că este bine să ții minte asta înainte de a te caza la un hotel. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net