Secretele murdare ale lui Hitler. Cine era nepoata pe care o folosea drept amantă

Deja fiecare dintre noi cunoaște tragediile fără margini provocate de către acest regim terifiant, însă mai puțini cunosct faptul că și viețile private ale liderilor naziști erau la fel de șocante precum politicile lor. Iar pentru Adolf Hitler, nici incestul nu era considerat o limită.

Hitler ar fi avut o relație cu propria sa nepoată
Hitler ar fi avut o relație cu propria sa nepoată

Din nefericire, dacă răsfoim o carte de istorie, vom vedea că au existat de-a lungul timpului perioade absolut șocante, care ne stârnesc, astăzi, un sentiment intens de groază, cât și dorința de a face tot ce ne stă în putere pentru ca astfel de scenarii să nu se mai repete niciodată. Iar în această listă de momente întunecate ale omenirii, perioada în care regimul nazist a fost la conducerea Germaniei este, de departe, cap de serie.

Deja tragediile fără margini provoate de către al Treilea Reich sunt cunoscute de către fiecare dintre noi, iar cu cât citim mai mult despre politicile implementate de către acest regim, cu atât ne devine mai greu de înțeles cum oameni de o cruzime atât de năucitoare, cât și cu o sănătate psihică extrem de îndoielnică, au reșit, la acea vreme, să strângă o popularitate atât de mare.

Însă, ce nu foarte multă lume știe este faptul că viețile private ale liderilor naziști erau la fel de șocante precum politicile pe care le implementau. Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la historia.ro, pentru Adolf Hitler, nici măcar incestul nu era o limită de netrecut!

Adolf Hitler ar fi avut o relație cu propria sa nepoată

Totul a început în anul 1929, când în reședința lui Hitler din Munchen își face apariția nepoata sa, Geli. Aceasta era cu 19 ani mai tânără decât unchiul ei (care, la acea vreme avea 40 de ani), iar Hitler își asumă cu insistență rolul de tutore și protector al acesteia. De asemenea, el îi cere fetei să îi spună „Unchiul Alfi”, tânăra dormind în camera alăturată dictatorului nazist.

Se pare că, mai târziu, Hitler avea să recunoască că nu a iubit decât o singură persoană în viața sa, pe Geli, cu care s-ar fi și căsătorit, dacă nu ar fi avut ambiții politice. Șoferul lui Hitler spunea, de asemenea, că acesta „o iubea, însă cu o dragoste ciudată, care nu îndrăznea să se manifeste. Era prea mândru pentru a-și recunoaște pasiunea.”

În final, precum orice altceva care a intrat în contact cu naziștii, viața tinerei Geli a avut un final tragic. La doar 2 ani după sosirea în Munchen, în  septembrie 1931, ea s-a sinucis în propria cameră. Tânăra a fost găsită de împușcată în piept, cu pistolul lui Adolf Hitler lângă ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
colegiu iasi jpg
beach 2100369 1280 jpg
fructe liofilizate1 jpg
perchezitii traficanti droguri Vaslui FOTO DIICOT Vaslui (4) jpeg
scoarta de copac jpg
regina maria jpg
meghan markle harry nigeria gettyimages jpg
autostrada 10 arabia saudita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net