O nouă fabrică se va deschide în România! „Va fi una dintre cele mai dotate și mai mari”. Sute de locuri de muncă vor fi disponibile

Ultima actualizare:

Vești bune pentru românii care se află în căutarea unui loc de muncă! O nouă fabrică de ulei urmează să se deschidă în țara noastră, iar autoritățile locale ne spun că va fi una dintre cele mai mari și cele mai bine dotate fabrici din România.

O fabrică de ulei se va deschide în județul Gorj
O fabrică de ulei se va deschide în județul Gorj

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, fabrica de ulei urmează să se deschidă în județul Gorj, mai precis, în comuna gorjeană Țânțăreni. Autoritățile locale au declarat că fabrica va fi foarte bine dotată, iar întreg proiectul este realizat prin implicarea președintelui Consiliului Județean Gorj, mai precis, Cosmin Popescu.

„O să mai fie o investiție importantă care se profilează la Țânțăreni, realizată de un mare agent economic. Va fi una dintre cele mai dotate și mai mari fabrici de ulei din România. Investiția este realizată prin implicarea președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu”, a explicat, potrivit sursei citate, senatorul PSD Cristi Rujan.

O nouă fabrică de ulei se va deschide în județul Gorj

În ultimul timp, țara noastră a devenit o destinație atractivă pentru investitori, fabrica de ulei din Gorj fiind doar una dintre noile proiecte care se vor construi în țara noastră. O companie din Finlanda, Nokian Tyres, urmează să deschidă o fabrică de anvelope județul Bihor, mai precis, în Oradea. Se pare că nu mai puțin de 350 de locuri de muncă vor deveni disponibile românilor, odată cu deschiderea acestei fabrici.

Iar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această fabrică de anvelope este faptul că este proiectată să funcționeze cu emisii zero de CO2. Se pare că toți românii sunt încurajați să își trimită CV-ul, deoarece compania este în căutarea unor manageri, cât și a unor operatori pentru zona de producție.

Această investiție este una majoră, ajungând la suma de 600 de milioane de euro. Statul oferă un ajutor semnificativ pentru construcția acestei fabrici, considerând că proiecte de această natură sunt esențiale pentru dezvoltarea economică a țării noastre. Se estimează că fabrica va începe să producă anvelope începând cu 2025.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net