Oferta incredibilă din magazinele Lidl pe care mulți români se vor bate! Un produs popular, iubit de toți românii, va costa doar 1,45 de lei

Cu toții suntem în căutarea unor prețuri cât mai mici, iar mâine, pe 29 august 2024, Lidl va scoate la vânzare un produs iubit de toți românii, la un preț care nici măcar nu ajunge la 2 lei!

Oferta Lidl este valabilă până la finalul săptămânii
Oferta Lidl este valabilă până la finalul săptămânii

Din nefericire, prețurile de pe rafturile magazinelor par din ce în ce mai mari de la o zi la alta, așa că fiecare dintre noi căutăm oferte cât mai bune. Iar Lidl vine în ajutorul românilor cu o ofertă incredibilă, disponibilă joi, pe 29 august! Un produs extrem de iubit în țara noastră va fi scos la vânzare cu numai 1,45 lei!

Oferta de neratat va fi disponibilă în magazinele Lidl până la finalul acestei săptămâni, adică până pe data de 1 septembrie. În plus, stocul este limitat, așa că românii care doresc să profite de această ofertă trebuie să se grăbească!

Oferta de neratat din magazinele Lidl

Mai precis, este vorba despre diversele plicuri cu condimente, care ne vor fi cruciale atunci când pregătim murături, sau alte mâncăruri! Este vorba despre foi de dafin, boabe de muștar, cât și piper negru! Acestea vor putea fi cumpărate de români la prețul incredibil de numai 1,45 de lei!

Mai mult decât atât, cei care ajung în magazinele Lidl mai pot cumpăra și condimente speciale pentru murături! Fiecare dintre aceste plicuri are o greutate de 17 grame, așa că sunt perfecte pentru toate nevoile noastre.

Oferta este valabilă până la finalul săptămânii

Astfel, începând de joi, 29 august și până la finalul săptămânii, aceste plicuri pot fi cumpărate cu numai 1,45 de lei! În plus, tot în magazinele Lidl vom mai putea găsi și sare grunjoasă de mină, redusă de la 1,99 lei, la numai 1,39 lei!

Iar cum nu putem face murături fără a avea un borcan potrivit, Lidl oferă o ofertă perfectă! Cumpărătorii vor putea achiziționa borcane de diferite mărimi, cu tot cu capac, la doar 1,99 lei! Iar bidoanele de plastic, care vin și cu capac, se vor vinde cu doar 24,99 lei!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lapte pixabay jpg
Haan PalcuChang colaj instagram jpg
planta ciocolata jpeg
descoperire1 jpg
inundatii galati facebook jpg
Rugaciune jpg
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net