Panică în Constanța! Zeci de oameni au rămas blocați în roata panoramică de la Târgul de Crăciun

Iarna a fost la un pas de a începe cu o tragedie! Chiar în această seară, zeci de persoane au rămas blocate în roata panoramică din Târgul de Crăciun din orașul Constanța!

Târgul de Crăciunul din orașul Constanța s-a deschis chiar ieri, pe 30 noiembrie, în parcul „Oleg Danovski”, la ora 17:00. Din păcate, la doar o singură zi de la marea deschidere, o problemă serioasă a pus în pericol zeci de persoane! Acestea au rămas blocate în roata panoramică din Târg, iar ISU Dobrogea a intervenit imediat la fața locului, pentru a evita o potențială tragedie, potrivit celor de la adevarul.ro.

Potrivit informațiilor, se pare că în roată se aflau, în momentul în care s-a blocat, 45 de persoane, dintre care 29 erau copii. Autoritățile s-au pus în mișcare imediat, iar la fața locului au apărut 3 echipaje SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă, cât și o autoscară și autoplatformă.

Probleme la Târgul de Crăciun din Constanța

Odată ajunși la fața locului, salvatorii au reușit să ajute persoanele blocate să coboare în siguranță, iar cei 29 de copii și 16 adulți au ajuns din nou la sol. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit celor de la ISU Dobrogea. După ce toate persoanele au fost date jos din roata panoramică, aceasta a rămas închisă. În cele din urmă, oamenii au fost blocați vreme de aproximativ 20 de minute.

Se pare că toată problema s-a datorat unei defecțiuni tehnice, care a făut roata să se blocheze. În ciuda faptului că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, se pare că cei mici s-au speriat atunci când și-au dat seama că roata panoramică s-a blocat datorită unei defecțiuni tehnice și nu datorită unei opriri programate de către organizatori.

Cu toate acestea, în ciuda problemelor tehnice ale atracției, târgul continuă! De exemplu, mâine, pe 2 decembrie, la Târgul de Crăciun din Constanța va sosi și Fanfara Muzica Militară a Forțelor Navale, de la ora 16:00. Pe scenă vor mai urca și alți artiști cunoscuți din țara noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net