Pasajul Unirii, închis din nou după un alt accident tragic. Consecințele au fost devastatoare

Pasajul Unirii, un punct de referință în inima Capitalei, a fost din nou subiectul atenției după un accident grav care a avut loc aseară. Doi tineri, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 22 de ani, au fost implicați într-un accident în care motocicleta pe care se aflau s-a izbit violent de peretele pasajului.

Pasaj Unirii. Foto: Inquam
Pasaj Unirii. Foto: Inquam

Ocupanții motocicletei au fost transportați de urgență la spital

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 21:00, iar consecințele au fost devastatoare. Ambii ocupanți ai motocicletei au suferit răni serioase și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Mai bine de două ore traficul în această zonă a fost restricționat

Traficul în zona pasajului a fost restricționat timp de mai bine de două ore pe sensul de mers către Bulevardul Mărășești, pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și pentru efectuarea măsurătorilor necesare.

Autoritățile au fost alertate despre accident printr-un apel la 112

Autoritățile locale au raportat că la ora 21:20 au fost alertate prin apel la 112 despre producerea accidentului. Conform primelor informații, motociclistul ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, intrând în coliziune cu peretele pasajului.

"În urma impactului, atât conducătorul moto, cât și pasagera au suferit vătămări corporale. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. La acest moment traficul rutier este restricționat în Pasajul Unirii, sensul de mers către bd. Mărășești", au transmis polițiștii bucureșteni aseară în urma incidentului.

După reabilitarea pasajului din 2022 s-au produs aici numeroase accidente

Această tragedie vine în contextul în care Pasajul Unirii a fost redeschis pentru circulație după reabilitarea din 2022. Cu toate acestea, de atunci și până acum, mai multe accidente s-au produs în această zonă, unele cu consecințe fatale. Astfel, se impune o reevaluare a măsurilor de siguranță în acest important nod de circulație pentru a preveni tragediile viitoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net