Percheziții la vila lui Nicolae Guță! Cum erau însemnate bijuteriile de lux pe care le vindeau pe internet

Ultima actualizare:

Polițiștii au făcut, astăzi (joi, 6 aprilie), percheziții în casa din Petroșani a manelistului Nicolae Guță. Acestea au fost dispuse în cadrul unui dosar de tranzacţii cu bijuterii false.

Polițiștii au făcut cercetări la una dintre locuințele lui Nicolae Guță. Foto: Click.
Polițiștii au făcut cercetări la una dintre locuințele lui Nicolae Guță. Foto: Click.

Cântărețul deține mai multe case în judeţul Hunedoara, iar anchetatorii au făcut o percheziţie la locuința acestuia din Petroşani. Se pare că sunt vizate mai multe tranzacții cu aur făcute de rudele lui Nicolae Gută, potrivit primelor informații din ancheta care se află, în acest moment, în desfășurare.

Persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate

„La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 6 au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și contrafacere", scrie într-o informare a Poliţiei.

În aceeași informare se mai specifică și faptul că persoanele bănuite ar fi comercializat bijuterii, unele purtând însemnele unor mărci protejate, pe o platformă de socializare.

Ce au găsit polițiștii în locuința cântărețului

În urma efectuării perchezițiilor la casa lui Nicolae Guță, au fost găsite bijuterii, cântare electronice de precizie, documente ce atestă volumul vânzărilor și 3.700 de euro.

Bănuiții urmează a fi conduși la audieri, iar ulteriror vor fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetări pentru contrabandă și contrafacere

Polițiștii au spus că cercetările se fac sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și contrafacere de către polițiști din cadrul Seviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai specifică în informarea dată de Poliţie, citată de Adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net