Programul Metrorex și STB în zilele de Paște. Ce schimbări apar în noaptea de Înviere

Ultima actualizare:

Vești bune pentru bucureștenii care aleg să se deplaseze cu metroul sau autobuzul în noaptea de Înviere. Aceștia vor avea la dispoziție mai multe variante. Metrorex și Societatea de Transport București (STB) au comunicat modificările pentru zilele de Paște.

Metrorex a anunțat programul în zilele de Paște
Metrorex a anunțat programul în zilele de Paște

Metrorex a anunțat programul trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, cei care aleg varianta metroului pentru a se deplasa în noaptea de Înviere trebuie să știe că trenurile vor circula la un interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 - 5:00.

În zilele de 22, 23, 24 şi 25 aprilie, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale.

Program Metrou în zilele de Paște. Trenurile vin la un interval de 20 de minute în noaptea de Înviere

Program Metrou în zilele de Paște
Program Metrou în zilele de Paște

„În noaptea de Înviere, 23/24 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a transmis Metrorex pe pagina de Facebook.

Vezi Care sunt cele mai frumoase târguri de Paște din țară!

Totodată, reprezentanții Metrorex reamintesc că este interzisă intrarea la metrou cu lumânări aprinse. Aceștia au transmis și o urare bucureștenilor.

„În pragul Sărbătorilor Pascale, Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri și Paște fericit!”, anunță compania.

Programul STB pentru Paște

Programul STB pentru noaptea de Înviere
Programul STB pentru noaptea de Înviere

Societatea de Transport București (STB) a anunțat o modificare importantă. În zilele de vineri, 22 aprilie, şi luni, 25 aprilie, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ, spun reprezentanții companiei.

În noaptea de Înviere (23 spre 24 aprilie), serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, precum și de tramvaiele liniei 1, conform programului obișnuit.

Un amănunt important pentru bucureșteni este faptul STB va menține în circulație tramvaiele liniei 41 pe tot parcursul nopții de Înviere. Acestea vor circula la intervale de 40 de minute.

Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii, transmite STB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
Marea Neagra FOTO Shutterstock jpg
imparatul care nu iubea roma historia ro jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net