Programul Metrorex și STB în zilele de Paște. Ce schimbări apar în noaptea de Înviere

Vești bune pentru bucureștenii care aleg să se deplaseze cu metroul sau autobuzul în noaptea de Înviere. Aceștia vor avea la dispoziție mai multe variante. Metrorex și Societatea de Transport București (STB) au comunicat modificările pentru zilele de Paște.

metrou jpeg
Metrorex a anunțat programul în zilele de Paște

Metrorex a anunțat programul trenurilor de metrou în perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, cei care aleg varianta metroului pentru a se deplasa în noaptea de Înviere trebuie să știe că trenurile vor circula la un interval de 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 - 5:00.

În zilele de 22, 23, 24 şi 25 aprilie, trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele, conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale.

Program Metrou în zilele de Paște. Trenurile vin la un interval de 20 de minute în noaptea de Înviere

metrou jpeg
Program Metrou în zilele de Paște

„În noaptea de Înviere, 23/24 aprilie 2022, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute”, a transmis Metrorex pe pagina de Facebook.

Vezi Care sunt cele mai frumoase târguri de Paște din țară!

Totodată, reprezentanții Metrorex reamintesc că este interzisă intrarea la metrou cu lumânări aprinse. Aceștia au transmis și o urare bucureștenilor.

„În pragul Sărbătorilor Pascale, Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri și Paște fericit!”, anunță compania.

Programul STB pentru Paște

autobuz 1 jpeg
Programul STB pentru noaptea de Înviere

Societatea de Transport București (STB) a anunțat o modificare importantă. În zilele de vineri, 22 aprilie, şi luni, 25 aprilie, liniile de transport public vor funcţiona conform programului unei zile de duminicǎ, spun reprezentanții companiei.

În noaptea de Înviere (23 spre 24 aprilie), serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și de cele ale liniei 783, precum și de tramvaiele liniei 1, conform programului obișnuit.

Un amănunt important pentru bucureșteni este faptul STB va menține în circulație tramvaiele liniei 41 pe tot parcursul nopții de Înviere. Acestea vor circula la intervale de 40 de minute.

Programele de circulație pentru fiecare linie de transport vor putea fi accesate la acest link: https://stbsa.ro/ora_statii, transmite STB.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
pexels engin akyurt 3356489 jpg
Issey Miyake
(EPA EFE) foto1 jpg
foto1 valentina si  jpg
calendar ortodox 2021 10 august sfantul mucenic lavrentie arhidiaconul mucenic la roma jpeg
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg