„Transfăgărășanul este una dintre cele trei minuni naturale ale Europei!” Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud la București, laudă din nou țara noastră

Ultima actualizare:

Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud în România din martie 2022, este unul dintre diplomații care promovează constant frumusețea și bogăția țării noastre. Recent, acesta a făcut o postare pe Facebook în care și-a exprimat admirația față de peisajele uimitoare ale României, după o călătorie pe Transfăgărășan, unul dintre cele mai spectaculoase drumuri montane din lume.

Transfăgărășan. Foto: arhiva.
Transfăgărășan. Foto: arhiva.

„România, o țară binecuvântată"

Ambasadorul Rim Kap-soo a vizitat Transfăgărășanul în această vară pentru prima dată, iar experiența l-a marcat profund. „Am făcut o scurtă excursie pe Transfăgărășan și priveliștile care îți taie respirația m-au impresionat. România este o țară atât de binecuvântată. Sper ca mulți turiști sud-coreeni să împărtășească trăirile mele și admirația mea față de România", a scris acesta pe Facebook.

Diplomatul, care lucrează în diplomație din 1995 și a avut misiuni în diverse țări precum Statele Unite, Austria și Iordania, este deosebit de fascinat de natura din România. El a subliniat că Transfăgărășanul se află, în opinia sa, printre cele mai spectaculoase minuni naturale ale Europei, alături de Salzkammergut din Austria și Districtul Lacurilor din Marea Britanie. „Transfăgărășanul este una dintre cele trei minuni naturale ale Europei

Vizite în alte locuri impresionante din România

Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud în România. Foto: Facebook.
Rim Kap-soo, ambasadorul Coreei de Sud în România. Foto: Facebook.

Pe lângă Transfăgărășan, Rim Kap-soo a călătorit în Tulcea, Galați și zona Deltei Dunării, mărturisind că aceste regiuni l-au impresionat la fel de mult. "România nu este doar o țară binecuvântată, ci și una foarte importantă strategic pe flancul estic. Când am fost pe malurile Dunării, am simțit acest lucru", a declarat el într-un interviu pentru Adevărul.

Cu studii în științe politice la Universitatea Națională din Seul și un master în politică internațională la London School of Economics, Rim Kap-soo este un ambasador dedicat care aduce în prim-plan relațiile diplomatice dintre România și Coreea de Sud. Prin mesajele sale, el speră să atragă și mai mulți turiști sud-coreeni în România, pentru a descoperi frumusețile acestei țări unice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
Dieta mediteraneana - mancare sanatoasa - legume FOTO Shutterstock
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net