Șocul de care a avut parte un român atunci când și-a cumpărat un telefon de pe internet. Un tip de țeapă folosit în 2007 face ravagii iar: „Suntem oficial în urmă cu 18 ani”

Probabil că majoritatea dintre noi suntem tentați să cumpărăm produse pe care le găsim pe diverse site-uri la prețuri mult mai accesibile. Însă, trebuie să fim extrem de atenți la anumite detalii atunci când facem acest lucru, altfel riscăm să ne luăm țeapă. Ei bine, asta a pățit un român care a cumpărat un telefon de pe o cunoscută platformă, însă nu a citit cu atenție descrierea.

Șocul de care a avut parte un român când și-a cumpărat un telefon de pe internet / foto: Pixabay
Șocul de care a avut parte un român când și-a cumpărat un telefon de pe internet / foto: Pixabay

Recent, pe platforma de socializare Reddit, a apărut o postare cu pățania unui român care și-a cumpărat un telefon de pe Internet. Potrivit bărbatului, a găsit un Iphone 15 la un preț destul de mic, astfel că, fără să citească cu atenție descrierea și fără să stea prea mult pe gânduri, l-a cumpărat. Însă, a avut parte de o mare surpriză!

Bună ziua! Am găsit pe OLX un Iphone 15 cu un preț mult mai ieftin și l-am comandat prin curier. Din cauza prețului ireal de bun, m-am grăbit să-l comand, fără să văd că în biografie scrie «se vinde doar poza cu telefonul». Acum am rămas cu dauna și aș vrea să știu dacă am ce să fac împotriva acestei «țepe». Vă rog, ajutați-mă, că sunt disperat, nu credeam că neatenția costă atât de mult”, este mesajul care apare pe platforma de socializare Reddit.

„Nu prea e țeapă dacă omul nu citește descrierea”

Utilizatorii aplicației au ținut să precizeze că acest fel de țeapă se practica în 2007: „Asta e țeapa de se dădea pe eBay în 2007. Suntem oficial cu 18 ani în urmă”, „Acum mult mult timp, probabil 16-18 ani, se practicau astea pe eBay. Chiar și eBay le-a considerat totuși țepe, deși se specifica în descriere că e doar poza”.

Alții l-au criticat pe român, subliniind faptul că neatenția se plătește: „Neatenția se plătește. Uneori la propriu”, „Orice livrare prin OLX are standard deschidere la livrare; deci dobitocul s-a grăbit așa tare încât a omis și asta?”, „Nu prea e țeapă dacă omul nu citește descrierea”, „Atât timp cât în descriere scrie că vinde poza, negustorul e cinstit. Că profită de faptul ca unii s-au născut ieri pe la prânz, aia e...”, sunt alte comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
test rutier (1) jpg
image png
image png
chisinau pexels jpg
gradinarit  jpg
femeie cascador jpg
pahar vin struguri 10 10 2008 7 22 43 pm jpeg
udare muscate jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net