Planul diabolic al unei tinere care a fost înșelată! Ireal la ce a putut recurge, după ce iubitul ei s-a împăcat cu fosta: „Găsește un terapeut bun!”

Povestea unei femei înșelate postate pe Reddit a șocat întreaga comunitate! Din disperarea de a se răzbuna pentru că fostul iubit i-a fost indifel, o tânără - care a picat în mrejele depresiei - a pus la cale un plan de-a dreptul diabolic! 

Femeie / foto: Pixabay
Femeie / foto: Pixabay

Tânăra cu pricina a fost părăsită de iubit pentru o fostă parteneră, iar șocul fiind prea mare, aceasta s-a gândit ca, formă de răzbunare, să-și însceneze moartea. 

„M-a mințit cu totul!”

Într-un mesaj pe care l-a postat pe Reddit, femeia a povestit cum fostul iubit a părăsit-o pentru o femeie cu care în trecut formase o relație. Din dorința de a se răzbuna, tânăra a recurs la gestul greu de înțeles de mulți. 

„Acum șase luni fostul meu m-a părăsit pentru fosta lui, despre care îmi spunea că este abuzivă și că nu mai are sentimente pentru ea. Fără să-și ceară scuze sau fără să-mi ofere explicații, el m-a blocat peste tot și niciodată nu am mai auzit de el. M-a mințit cu totul și am aflat din întâmplare. A fost sfâșietor”, a povestit tânăra.

„M-am gândit dacă știe ce mi-a făcut, dacă este conștient de durerea pe care mi-a provocat-o, dar în loc să-l caut și să-l implor să-mi ofere explicații, am picat într- o depresie adâncă și am încercat să-mi continui viața. Am decis, însă, că, în cazul în care mă va căuta vreodată, îi voi spune că am murit. Ca să regrete ce mi-a făcut”, a mai continuat ea.

Mesajul mult așteptat a sosit!

Tânăra a primit un mesaj din partea fostului prin care acesta dorea să îi ceară scuze pentru felul în care s-a comportat. 

„I-am răspuns ca și cum aș fi fost sora mea și i-am spus că familia mea a încercat să-l contacteze. I-am spus că am murit și că am lăsat un bilet cu numele lui. A părut șocat. Sper să se simtă cumplit”, a mai spus ea.

Reacțiile cititorilor 

Restul internauților de pe Reddit au fost de-a dreptul bulversați de gestul tinerei. În majoritatea comentariilor oamenii au încercat să o îndemne pe aceasta să renunțe la astfel de idei și comportamente și să ceară ajutorul unui specialist. 

 „De ce te cobori la nivelul lui? Lasă-l în pace!”, „Găsește un terapeut bun!”, „Este un gest complet nebunesc și rău”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net