Suma colosală cu care se vinde o garsonieră din Capitală, aflată într-un beci. Dispune doar de un geam de aerisire și are un preț uriaș

O garsonieră de doar 28 mp, situată la demisolul unei clădiri din București, a stârnit hohote de râs pe internet, după ce anunțul de vânzare a fost postat pe o pagină de Instagram. Deși se află într-o zonă de lux, spațiul se prezintă mai degrabă ca un beci decât ca o locuință obișnuită, având un singur geam minuscul pentru aerisire.

Garsonieră de doar 28 mp.
Garsonieră de doar 28 mp.

În acte apare ca spațiu tehnic

Videoclipul publicat de agentul imobiliar oferă o prezentare a „garsonierei”, care apare în acte ca spațiu tehnic. În imaginile filmate, acesta arată dotările, care includ o baie mică, un boiler și un colț destinat bucătăriei. Cu toate acestea, absența feroneriilor adecvate și a feroneriilor funcționale ridică multe semne de întrebare.

Agentul menționează cu entuziasm: „Acolo este garsoniera noastră. Vă spuneam că în acte apare ca spațiu tehnic. Iată, ușă metalică. Aceasta este baia... Avem și spațiu de depozitare... Acolo este singurul geam de aerisire. E un geam micuț, își face treaba”. Cu toate acestea, internauții au fost rapizi în a-și exprima scepticismul și umorul, în special având în vedere prețul de 30 de mii de euro.

„Nu are geamuri. Nu știi când e zi sau noapte"

Reacțiile internautului la această ofertă au fost pe măsură. Un utilizator a observat cu ironie: „Nu are geamuri. Nu știi când e zi sau noapte, deci practic nu mai ești condiționat de timp, ești în afara timpului”. Altcineva a întrebat retoric dacă „prin București nu s-a auzit de Legea locuințelor”, subliniind absurditatea situației.

Unii au sugerat chiar că denumirea spațiului ar fi trebuit să fie „buncăr antiatomic”, în loc de garsonieră, în timp ce alții și-au exprimat îngrijorarea pentru sănătatea celor care ar locui într-un astfel de spațiu. „150% miroase a beci plus mucegai uscat în aer. Dacă mai și dormi acolo, un maxim 2 săptămâni ești la urgențe cu plămânii”, a fost un alt comentariu care a stârnit amuzament.

Această garsonieră a devenit rapid un fenomen pe rețelele sociale, generând mii de reacții și comentarii. Oamenii sunt curioși să afle cum a fost autorizată o astfel de proprietate și care sunt motivele pentru care prețul este atât de ridicat, având în vedere condițiile discutabile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
valtesse de la bigne captura video jpg
litere freepik jpg
avion de lux klaus iohannis jpg
sorina popescu cern1 jpg
steagul Romaniei Tricolorul shutterstock  jpg
armata romana budapesta1 jpg
poza Facebook Pamela Tanase jpeg
ancuta sarca pantofi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net