Un brad de 30 de metri se montează în Piața Constituției! Nicușor Dan spune când se deschide târgul de Crăciun din Capitală

Târgul de Crăciun din București se va deschide curând, iar Primarul Capitalei promite o experiență de neuitat! Un brad uriaș, de 30 de metri înălțime, a început să se monteze în Piața Constituției, iar peste 130 de căsuțe de Crăciun își vor face apariția la târg!

Târgul de Crăciun din București urmează să se deschidă pe 30 noiembrie, iar Primarul Capitalei promite o experiență de neuitat! Un brad uriaș, de 30 de metri înălțime, a început să se monteze în Piața Constituției, iar peste 130 de căsuțe de Crăciun își vor face apariția la târg! Nicușor Dan a vorbit pe larg despre târgul din Capitală, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Se montează bradul de 30 de metri înălţime în Piaţa Constituţiei, unde va avea loc cel mai mare târg de Crăciun din Bucureşti. Tot aici vor fi amenajate şi două zone muzicale cu colinde tradiţionale şi melodii internaţionale specifice sărbătorilor.

Peste 130 de căsuţe de Crăciun care găzduiesc meşteşugari din toate zonele ţării vor fi amplasate în Piaţă şi vor aştepta bucureştenii şi turiştii cu delicii tradiţionale şi obiecte autentice. Devenită deja o tradiţie, Casa lui Moş Crăciun va fi prezentă şi în acest an la Târgul de Crăciun Bucureşti, alături de carusel şi trenuleţul tematic”, scrie Primarul Capitalei pe rețelele de socializare.

Târgul de Crăciun din București se deschide pe 30 noiembrie

Mai mult decât atât, pentru copii urmează să fie pregătite unele surprize neașteptate! Aceștia își vor putea pregăti propriile ornamente, la atelierele de creație din târg!

„Micuții au pregătite și ateliere de creație unde își pot realiza propriile ornamente. De asemenea, vizitatorii Târgului de Crăciun pot admira din roata panoramică luminile de sărbătoare, căsuțele și bradul de Crăciun.

Mascotele și artiștii animatori pe picioroange, îmbrăcați în costume fascinante, vor interacționa și se vor fotografia cu publicul, aducând tuturor veselia specifica sărbătorii.Târgul de Crăciun București va fi deschis din 30 noiembrie până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă”, mai spune Nicușor Dan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net