Cum să scapi de șoareci și șobolani în mod natural. Metoda mai bună decât otrava și capcana

Indiferent cât de mult ne plac animalele, trebuie să recunoaștem că una dintre cele mai neplăcute situații de care ne putem lovi este să descoperim că se află șobolani în casa noastră! Din fericire, un truc ingenios ne permite să scăpăm de aceștia ușor, fără să apelăm la diverse insecticide periculoase!

Acest truc ne poate scăpa ușor de șobolani / foto: Pixabay
Acest truc ne poate scăpa ușor de șobolani / foto: Pixabay

Tuturor ne plac animalele, însă totul are o limită, mai ales atunci când sănătatea noastră, cât și a familiei noastre, este pusă în pericol! Probabil că vom fi de acord că una dintre cele mai neplăcute situații de care ne putem lovi acasă este să descoperim că suntem gazda șobolanilor, sau chiar și a șoarecilor simpli! După cum probabil că știm deja, aceștia sunt un mare pericol pentru noi, cât și pentru eventualele animale de companie pe care le avem!

Iar motivul pentru care aceștia sunt un pericol atât de mare este faptul că poartă nenumărate boli, pe care le pot transmite oamenilor! De exemplu, atât șobolanii, cât și șoarecii, poartă nenumărați paraziți, dar și bacterii, care pot ajunge ușor în organismul unui om. De exemplu, aceste animale pot transmite boli cum ar fi leptospiroza, hantavirusul, dar și salmoneloza, prin intermediul urinei, salivei, ori a fecalelor.

Cum putem scăpa de șobolani în mod natural

Din fericire, atunci când ne apar șobolani în casă, există o metodă ingenioasă care ne poate ajuta să scăpăm de ei, fără să dăm banii pe insecticide care ne pot fi periculoase chiar și nouă! Tot ce trebuie să facem este să măcinăm semințe de susan pe o răzătoare (sau, putem folosi și ciocolată sau brânză), apoi vom pune semințele măcinate într-un vas, în care adăugăm și o linguriță de drojdie uscată, o linguriță de făină de grâu, cât și 2 linguri de ciment rapid.

Modul în care funcționează această metodă este simplu! Mirosul va atrage șobolanii, care vor mânca amestecul! Însă, la scurt timp, acesta se va întări în stomacul lor, lucru ce îi va ucide! Astfel, cu ajutorul acestei soluții naturale, puteți scăpa de șobolani rapid și eficient!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
image
image
image
image
image
image
tren pelerini sumuleu jpg
sofer de tir sighet ucis belgia jpg
rosii pexels jpg
Marcel Ciolacu PES png
tronson 5 autostrada sibiu pitesti 01 FOTO CNAIR jpg
Heidelberg, Germania FOTO Shutterstock
card energie jpg
apus in delta dunarii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net