Un medic din Buzău a fost reținut pentru luare de mită. Doctorul i-a cerut unui copil șpagă ca să-l opereze

Ultima actualizare:

Polițiștii din Buzău au reținut, marți, un medic ORL după ce acesta a cerut mită pentru a trata un pacient. Surse judiciare au declarat pentru Agerpress că, doctorul a fost prins în flagrant de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Buzău.

Un medic a fost arestat după ce a fost prins luând șpagă. Foto: Click.
Un medic a fost arestat după ce a fost prins luând șpagă. Foto: Click.

Potrivit surselor judiciare, se pare că doctorul ORL-ist lucrează în cadrul Spitalului General Căi Ferate Galaţi -Secţia Exterioară Buzău și este unul dintre cei mai cunoscuți medici din această specialitate din tot județul.

Medicul ORL-ist a fost prins în flagrant

Medicul ORL ar fi fost prins în flagrant de către ofiţerii DGA Buzău, imediat după ce ar fi primit mită pentru a trata un pacient.

Doctorul i-a cerut șpagă unui copil pentru a-l opera

Medicul i-ar fi solicitat unui copil 1.500 de lei pentru o intervenție chirurgicală. Din acest motiv, mama minorului a decis să solicite sprijin autorităţilor. Astfel, doctorul a fost prins în timp ce primea banii chiar în cabinetul său, după spusele surselor judiciare. 

Conducerea spitalului nu a dat încă nicio declarație

Acesta a fost reținut, iar în aceste momente urmează să fie audiat. Conducerea spitalului nu a comentat încă situația medicului. 

Medic din Craiova, acuzat de ucidere din culpă

De asemenea, un alt medic din Craiova este acuzat de ucidere din culpă după ce 4 pacienți ar fi murit din cauza biopsiilor efectuate de el.

Mai exact, este vorba despre un doctor primar specializat în chirurgie toracică: Alin Dragoș Demetrian, în vârstă de 46 de ani. Medicul a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat că biopsiile pe care le-a efectuat în mod necorespunzător au dus la moartea a patru pacienți. Polițiștii l-au pus sub urmărire penală pentru patru fapte de ucidere din culpă, conform informațiilor dintr-un comunicat dat publicității al Serviciului de Investigații Criminale Dolj.

Pe perioada în care se află sub control judiciar, acesta nu are voie să-și desfășoare activitatea de medic chirurg, nici în spitalele de stat, nici în cele instituțiile medicale private.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net