Vești bune pentru mamele de nou-născuți! Cine sunt cele care vor primi 2000 de lei de la stat

Marcel Boloș a făcut un anunț important în ceea ce privește data la care tinerele mame din România (aproximativ 15.000) vor primi voucherele în valoare de 2.000 de lei. Ce declarații a făcut ministrul Proiectelor Europene, în cadrul Antena 3 CNN.

Marcel Boloș a anunțat când vor fi virate voucherele de 2.000 de lei / foto: Pixabay
Marcel Boloș a anunțat când vor fi virate voucherele de 2.000 de lei / foto: Pixabay

Tinerele mame, care fac parte din categoriile defavorizate, vor primii banii în valoare de 2.000 de lei în decursul lunii mai, ei fiind virați în ziua de 25 a lunii în curs.

Marcel Boloș: ,,Vom vira banii pentru tinerele mame”

Tinerele care vor aduce un copil pe lume vor beneficia de un ajutor în valoare de 2.000 de lei, pentru trusou, în primele trei luni de la naștere. Banii vor fi virați începând cu data de 26 mai 2023.

„Pe data de 26 mai anunţ în premieră la dumneavoastră că vom vira banii pentru tinerele mame", a declarat Marcel Boloș, în cadrul sursei amintite.

„Mamele și copiii nou-născuți din categoriile cele mai defavorizate vor primi sprijin în valoare de 2.000 lei pentru trusouri, în primele 3 luni de la nașterea copiilor, prin tichete sociale pe suport electronic.”, anunța Ministerul acum ceva timp, prin intermediul unui comunicat. 

Românii nevoiași primesc bani din partea Statului

Marcel Boloș a vorbit despre situația precară a României / foto: Captură TV
Marcel Boloș a vorbit despre situația precară a României / foto: Captură TV

În urmă cu ceva timp, ministrul Proiectelor Europene declara că românii care au o situație precară vor primi un ajutor financiar.

„Datele o spun clar, încă ne confruntăm cu o formă dominantă de sărăcie care poate conduce la precaritate alimentară, în anumite situații. Aceste lucruri fac ca peste două milioane de cetățeni să nu își poată permite un standard de viață decent pentru anul 2023. Tocmai de aceea, la nivelul Guvernului am gândit un pachet măsuri care sunt integrate și complementare, astfel încât să se asigure o alocare financiară eficientă a intervențiilor. Așadar, vor fi români care se află într-un grad extrem de excluziune socială care vor putea primi până la 10.000 de lei pentru nevoile imediate, pe baza diferitelor forme de sprijin care se vor acorda", transmitea Marcel Boloș în urmă cu ceva timp, conform informațiilor apărute comunicat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net