Vremea 19 mai - 22 iunie. Vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere

Ultima actualizare:

Specialiștii ANM au emis, astăzi, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, mai exact pentru perioada 22 mai - 19 iunie 2023.  Conform meteorologilor, în perioada 22 mai - 19 iunie vom avea parte de ploi, vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere.

Vom avea parte de ploi, vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere. Foto: Click.
Vom avea parte de ploi, vijelii puternice, grindină, tunete şi fulgere. Foto: Click.

Risc de inundații

În plus, experții ANM au avertizat că vor fi și perioade cu averse însoţite de descărcări electrice şi grindină. Pe de altă parte, ploile vor avea caracter torenţial şi se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, iar riscul de inundaţii se va menţine ridicat.

Prognoza meteo ANM pentru săptămâna 22-29 mai 2023

Experții ANM au anunțat că în săptămâna 22-29 mai, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toată țara. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sud-estice și local la munte, dar și deficitar în cele intracarpatice, mai ales în nord și nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 29 mai - 5 iunie 2023

În această perioadă, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Pentru săptămâna 29 mai - 5 iunie, cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile extracarpatice, dar și deficitară în nord-vest și centru, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cum va fi vremea în săptămâna 5-12 iunie 2023

În a doua săptămână din iunie vom avea parte de temperaturi medii ușor ridicate față de cele normale pentru acest interval în regiunile nordice și centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

Cum va fi vremea în săptămâna 12-19 iunie 2023

Experții ANM au anunțat pentru săptămâna 12-19 iunie că mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de nord a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

De asemenea, s-a anunțat faptul că, cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre excedent în regiunile sud-estice, vestice și nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, au anunțat cei de la ANM.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Traditii de Florii jpg
pensie jpg
Fagul imparatului png
ocna mures jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net