O fată de 16 ani a murit şi patru tineri au fost răniţi după ce o mașină a fost lovită de tren

Ultima actualizare:

Accident feroviar grav. O tânără în vârstă de 16 ani și-a pierdut viața, iar alți patru adolescenți, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani, au fost răniţi, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren. Din nefericire, și cei care sunt în viață s-au ales cu răni extrem de grave, iar fata de 20 de ani, care era inconştientă, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată de urgență la spital.

O tânără a murit și 4 tineri au fost răniți după ce mașina a fost lovită de tren. Foto: Click.
O tânără a murit și 4 tineri au fost răniți după ce mașina a fost lovită de tren. Foto: Click.

Cum de a fost posibilă o astfel de tragedie

Din primele cercetări făcute de oamenii legii, se pare că acest accident a fost cauzat de şoferiţa în vârstă de 19 ani. Sursele spun că aceasta nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de cale ferată.

În timp ce o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman, conducea un autoturism pe DJ 612, în comuna Botoroaga, din direcţia Merenii de Jos către intersectia cu DJ 503, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă, şi ar fi fost lovită de locomotiva unei garnituri de tren, condusă de un bărbat de 53 de ani, din comuna Rusăneşti, judeţul Olt”, au spus reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Teleorman.

Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest

Polițiștii l-au testat pe mecanicul de locomotivă cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În ceea ce o privește pe șoferița aceasta nu a putut fi testată, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ancheta este în desfășurare

În acest moment, oamenii legii continuă ancheta pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate și ce a dus la această tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net