„Refugiații” de la Dinamo. Cosmin Matei, primul „emigrant”

Ultima actualizare:

Retrogradarea dramatică a echipei de fotbal bucureștene, Dinamo, în Liga a 2-a începe să își facă efectul asupra clubului.

Cosmin Matei în lacrimi după retrogradarea istorică (FOTO: Sportpictures)
Cosmin Matei în lacrimi după retrogradarea istorică (FOTO: Sportpictures)

Salariile jucătorilor, specifice primei ligi, vor fi reduse și, astfel, jucătorii vor începe să migreze spre alte echipe. Este cazul lui Cosmin Matei, care a și semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, grupare antrenată de Cristiano Bergodi, transmite ProSport.

Trei echipe l-au „curtat”

UTA, Sepsi și altă echipă din străinătate s-au interesate de cariera lui Cosmin Matei, ProSport anunțând că fostul dinamovist a semnat cu echipa pregătită de Bergodi.

L-am luat pe Matei. Cristiano Bergodi l-a dorit foarte mult și a fost încântat când a aflat că el a ales oferta noastră. Am înțeles că a mai avut o ofertă din Liga 1, dar și din străinătate.

Citește și: Șoc în Liga 1: Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga 2

Ne dorim foarte mult să facem performanță și în sezonul următor, dar să avem un parcurs bun și în cupele europene. Ne mai interesează un atacant. Cu Safranko lucrurile sunt împotmolite, deoarece ni se cere o sumă de transfer pe el.

Noul patron a confirmat

Noi i-am comunicat că putem să îl aducem doar din postura de jucător liber de contract sau sub formă de împrumut. Cei din Africa de Sud vor să îl dea definitiv de la echipa lor. Vom vedea ce vom face și pe cine vom găsi și în atac. Vrem să ne facem un lot echilibrat pe toate posturile”, a spus Laszlo Dioszegi, patronul Sepsi, pentru ProSport.

La finalul lunii mai, Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria echipei. În returul barajului pentru menținerea în Liga 1, Dinamo a terminat la egalitate, 1-1, cu ”U” Cluj.

Retrogradare istorică

Ardelenii se impuseseră în prima manșă cu scorul de 2-0, astfel că aceștia, clasați pe locul al treilea în Liga 2, au obținut o promovare fără prea mari probleme pe prima scenă.

Citește și: Ultima imagine din „Groapă”. Ce a făcut un suporter după ce Dinamo a retrogradat? «Și-au bătut joc de mine»

Nimeni nu știe ce se va întâmpla cu clubul. Cel mai probabil, societatea va intra în faliment, pentru că banii pe care se bazau din contractul de televizare pentru îndeplinirea condițiilor insolvenței nu vor mai veni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net