Regulile absurde pe care trebuie să le respecte copiii din familia regală. De ce fetele nemăritate nu pot purta diademe

A fi născut într-o familie regală înseamnă mai mult decât lux și privilegii - vine și cu un set clar de reguli și obligații. Iată câteva dintre regulile care gravitează în jurul copiilor născuți sub semnul Casei Regale Britanice.

Familia regală britanică. Foto: Click.
Familia regală britanică. Foto: Click.

1. Anunțul public al nașterii

După nașterea unui copil din familia regală, tradiția cere afișarea unui anunț scris la porțile Palatului Buckingham pentru a împărtăși bucuria cu publicul.

2. Botezul este obligatoriu

Toți membrii familiei regale trebuie să fie botezați. Această ceremonie este oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, iar apa folosită în cristelniță provine din râul Iordan.

3. Educație privind bunele maniere

Copiii din familia regală sunt instruiți în bunele maniere încă de la o vârstă fragedă. Participă la cursuri speciale pentru a învăța cum să se poarte în public, de la tonul vocii la eticheta vestimentară și gesturile de respect.

4. Prezența la evenimentele importante și turneele regale

Copiii regali însoțesc părinții la evenimentele oficiale și la turneele regale, fiind învățați cum să se comporte în astfel de contexte publice.

5. Restricții privind călătoriile aeriene

Doi moștenitori ai tronului nu au voie să călătorească împreună în același avion, exceptând situațiile în care regina permite acest lucru. Această măsură este menită să asigure continuitatea liniei de succesiune.

6. Interdicția jocului Monopoly

Copiii regali nu au voie să joace Monopoly din cauza conflictelor generate în trecut de competitivitatea jocului în rândul membrilor familiei regale.

7. Participarea la alaiurile mireselor de la nunțile regale

Copiii regali sunt deseori incluși în alaiurile mireselor la nunțile regale, atrăgând atenția publicului prin grația și eleganța lor.

8. Rezerve privind îmbrăcămintea neagră

Cei din familia regală nu poartă negru la evenimentele diurne. Cu toate acestea, aceștia trebuie să aibă întotdeauna o ținută neagră la îndemână, conform tradiției doliului regal.

9. Stagiu militar pentru băieți

Băieții din familia regală sunt așteptați să urmeze un stagiu militar, o tradiție ce a fost respectată de generații întregi.

10. Diademele, rezervate femeilor măritate

Fetele nemăritate din familia regală nu poartă diademe. Aceste bijuterii sunt rezervate femeilor măritate, conform protocoalelor regale.

A fi copil într-o familie regală înseamnă mai mult decât prezența în lumina reflectoarelor - implică respectarea unor tradiții și reguli care au călăuzit această casă regală de-a lungul secolelor. Fiecare gest și fiecare apariție publică sunt atent studiate și respectate, păstrând astfel demnitatea și tradiția Casei Regale Britanice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net