Ce s-a ├«nt├ómplat cu un b─ârbat dupa ce s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid? Autorit─â╚Ťile au r─âmas uimite

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Germania, s-a vaccinat de zeci de ori împotriva COVID-19, pentru a vinde certificate de vaccinare falsificate cu numere reale de lot de vaccin persoanelor care nu doresc să se imunizeze cu ser.

un barbat de 60 de ani s a vaccinat de 90 de ori jpg
Ce s-a întâmplat cu un bărbat dupa ce s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid?

B─ârbatul din ora╚Öul Magdeburg, din estul Germaniei, al c─ârui nume nu a fost dat publicit─â╚Ťii ├«n conformitate cu regulile germane de confiden╚Ťialitate, ar fi f─âcut de bun─âvoie 90 de doze de vaccin ├«mpotriva COVID-19 ├«n centrele din statul Saxonia, pe parcursul mai multor luni de zile. ├Äntr-un sf├ór╚Öit autorit─â╚Ťile l-au prins, la ├«nceputul acestei luni.

Cite╚Öte ╚Öi NU lua╚Ťi aspirin─â ├«nainte ╚Öi dup─â vaccinarea anti-COVID! E periculos

Suspectul nu a fost re╚Ťinut, dar este cercetat pentru eliberare neautorizat─â de certificate de vaccinare ╚Öi fals ├«n acte.

B─ârbatul a fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, ├«n Saxonia, c├ónd s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru o vaccinare ├«mpotriva COVID-19. Poli╚Ťi╚Ötii i-au confiscat mai multe certificate de vaccinare ╚Öi au demarat urm─ârirea penal─â.

La momentul de fa╚Ť─â nu este clar ce fel de impact au avut cele aproximativ 90 de vaccinuri ├«mpotriva COVID-19, de la diferite m─ârci, asupra s─ân─ât─â╚Ťii b─ârbatului, noteaz─â The Guardian.

În Germania numărul cazurilor de Covid este în creștere

Poli╚Ťia german─â a efectuat multe raiduri ├«n leg─âtur─â cu falsificarea certificatelor de vaccinare ├«n ultimele luni. Mul╚Ťi refuz─â s─â se vaccineze ├«n Germania, dar ├«n acela╚Öi timp ├«╚Öi doresc s─â aib─â r├óvnitele certificate COVID-19 care fac mult mai u╚Öor accesul la via╚Ťa public─â ╚Öi ├«n anumite zone publice precum restaurante, teatre, piscine sau chiar locurile de munc─â.

Cite╚Öte ╚Öi Perchezi╚Ťii ├«n ╚Öapte jude╚Ťe ├«n dosare pentru eliberarea de certificate Covid false

Germania a ├«nregistreaz─â un num─âr mare de infec╚Ťii de mai multe s─âpt─âm├óni, dar multe dintre restric╚Ťii au fost ridicate vineri. Purtarea m─â╚Ötilor nu mai este obligatorie ├«n magazinele alimentare ╚Öi ├«n majoritatea teatrelor, dar este ├«nc─â obligatorie ├«n transportul public.

Exper╚Ťii ├«n s─ân─âtate spun c─â cea mai recent─â cre╚Ötere a infec╚Ťiilor din Germania ÔÇô declan╚Öat─â de subvarianta omicron BA.2 ÔÇô ar putea fi atins v├órful.

Duminic─â, agen╚Ťia de control al bolilor din ╚Ťar─â a raportat 74.053 de infec╚Ťii noi ├«ntr-o singur─â zi, ├«n timp ce ├«n urm─â cu mai pu╚Ťin de o s─âpt─âm├ón─â a raportat 111.224 de infec╚Ťii zilnice.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirileÔÇéClick! peÔÇéGoogle News,Facebook ╚ÖiÔÇéInstagram

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock