Ce s-a întâmplat cu un bărbat dupa ce s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid? Autoritățile au rămas uimite

Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Germania, s-a vaccinat de zeci de ori împotriva COVID-19, pentru a vinde certificate de vaccinare falsificate cu numere reale de lot de vaccin persoanelor care nu doresc să se imunizeze cu ser.

 Ce s-a întâmplat cu un bărbat dupa ce s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid?
Ce s-a întâmplat cu un bărbat dupa ce s-a vaccinat de 90 de ori anti-Covid?

Bărbatul din orașul Magdeburg, din estul Germaniei, al cărui nume nu a fost dat publicității în conformitate cu regulile germane de confidențialitate, ar fi făcut de bunăvoie 90 de doze de vaccin împotriva COVID-19 în centrele din statul Saxonia, pe parcursul mai multor luni de zile. Într-un sfârșit autoritățile l-au prins, la începutul acestei luni.

Citește și NU luați aspirină înainte și după vaccinarea anti-COVID! E periculos

Suspectul nu a fost reținut, dar este cercetat pentru eliberare neautorizată de certificate de vaccinare și fals în acte.

Bărbatul a fost prins la un centru de vaccinare din Eilenburg, în Saxonia, când s-a prezentat pentru a doua zi consecutiv pentru o vaccinare împotriva COVID-19. Polițiștii i-au confiscat mai multe certificate de vaccinare și au demarat urmărirea penală.

La momentul de față nu este clar ce fel de impact au avut cele aproximativ 90 de vaccinuri împotriva COVID-19, de la diferite mărci, asupra sănătății bărbatului, notează The Guardian.

În Germania numărul cazurilor de Covid este în creștere

Poliția germană a efectuat multe raiduri în legătură cu falsificarea certificatelor de vaccinare în ultimele luni. Mulți refuză să se vaccineze în Germania, dar în același timp își doresc să aibă râvnitele certificate COVID-19 care fac mult mai ușor accesul la viața publică și în anumite zone publice precum restaurante, teatre, piscine sau chiar locurile de muncă.

Citește și Percheziții în șapte județe în dosare pentru eliberarea de certificate Covid false

Germania a înregistrează un număr mare de infecții de mai multe săptămâni, dar multe dintre restricții au fost ridicate vineri. Purtarea măștilor nu mai este obligatorie în magazinele alimentare și în majoritatea teatrelor, dar este încă obligatorie în transportul public.

Experții în sănătate spun că cea mai recentă creștere a infecțiilor din Germania – declanșată de subvarianta omicron BA.2 – ar putea fi atins vârful.

Duminică, agenția de control al bolilor din țară a raportat 74.053 de infecții noi într-o singură zi, în timp ce în urmă cu mai puțin de o săptămână a raportat 111.224 de infecții zilnice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
image
actualitate.net
image
actualitate.net