Băutura pe care trebuie să o consumi neapărat dimineața. Are mai multe beneficii decât cafeaua sau ceaiul

Majoritatea oamenilor consumă ceai sau cafea dimineața, însă există o anumită băutură care le înlocuiește perfect pe amândouă. Mai mult, aceasta are o mulțime de beneficii și oferă energie pentru întreaga zi.

Apă cu miere
Apă cu miere

De ce să consumi apă cu miere dimineața în loc de cafea sau ceai

Cafeaua ceaiul, apa sau sucul de fructe sunt băuturile pe care majoritatea le consumă dimineața, în funcție de preferințe. Adevărul este că există li alternative de zece ori mai sănătoase. Astfel că, potrivit specialiștilor, apa cu miere este băutura pe care e bine să o consume dimineața. În timp ce unii nici măcar nu s-au gândit la asta, alții au acest obicei de ani buni.

Mierea este bogată în antioxidanți și întărește sistemul imunitar, dar combate și radicații liberi, care ne pot afecta sănătatea. Dacă bei apă cu miere dimineața, starea ta de spirit se va îmbunătăți și vei fi protejat de anumite afecțiuni. Mai mult, mierea conține enzime, care susțin digestia și ajută stomacul să se pregătească pentru prima masă.

Beneficiile apei cu miere. Ce spun specialiștii

Conform specialiștilor, mierea previne problemele digestive, datorită conținutului de zaharuri naturale. Consumul regulat de apă cu miere ajută metabolismul din mai multe puncte de vedere. De exemplu, vei reuși să te trezești mai ușor și vei avea o putere mai mare de concentrare pe parcursul zilei. Nutriționiștii recomandă această băutura dimineața, fiind un antiseptic natural, care curăță organismul de toxine.

Totodată, aceasta curăță rinichii și intestinele, întrucât are o cantitate considerabilă de vitamine și minerale. În plus, dacă te lupți cu migrene sau dureri de cap severe, apa cu miere te va vindeca rapid, deoarece are efect calmant și întărește sistemul nervos. Important de menționat este și faptul că un consum regulat de apă cu miere dimineața, aduce beneficii sistemului cardiovascular și crește nivelul de colesterol bun din organism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net