Carmen Brumă trage un semnal de alarmă asupra unei diete care face ravagii în rândul românilor: „O mizerie...”

Carmen Brumă vine în atenția românilor preocupați să piardă câteva kilograme cu informații despre o așa-zisă „dietă”, care nu face altceva decât să le cauzeze și pe care specialiștii nu o recomandă. 

Carmen Brumă are un stil de viață sănătos / foto: Colaj Click!
Carmen Brumă are un stil de viață sănătos / foto: Colaj Click!

Despre dieta numită „333” este vorba. Face parte din categoria dietelor disociate, care presupune excluderea din alimentație a doi macronutrienți extrem de importanți: proteine și lipide. Cât de mult poate afecta sănătatea noastră a explicat Carmen Brumă. 

Carmen Brumă: „Cea mai proastă variantă de disociată o reprezintă această dietă 333”

Vedeta s-a făcut remarcată în ultimii ani datorită nenumăratelor sale apariții mediatizate, iar în ultimul timp pentru stilul de viață sănătos pentru care militează. 

Voiam să vă avertizez, există un elogiu al unei postări despre o mizerie de dietă numită "333" și care face parte din categoria dietelor disociate. Ca să mă înțelegeți, există mai multe categorii, proteice, hiperproteicele, ketogenicele și disociatele ca tipuri de dietă. Dintre toate astea, disociatele sunt cea mai proastă variantă. În cadrul dietelor disociate, cea mai proastă variantă de disociată o reprezintă această dietă 333.

Dieta e așa, trebuie să mănânci 3 zile orez, 3 zile legume și 3 zile fructe, iar orezul să fie alb fără pic de grăsime, ulei, sare, deci e o inepție această dietă. Excludem 2 macronutrienți foarte importanți, proteinele și lipidele, nu se poate mai rău de atât. Într-o dietă corectă și coerentă trebuie să ai toți macronutrienții, proteine, carbohidrați cât și lipide, categoria din care este eficient să reduci este cea de carbohidrați, dacă vrei să scazi de undeva, scazi de acolo.

În niciun caz să excluzi proteine și lipide și să bagi carbohidrați la greu, nu faci decât să-ți bați joc de masa musculară a omului, îi dai niște creșteri de glicemie, poate face și un pui de rezistență la insulină, deci, mai rău decât dieta asta nu există.

Carmen Brumă vorbește despre dieta „333” / foto: Captură InstaStory
Carmen Brumă vorbește despre dieta „333” / foto: Captură InstaStory

Citiți mai mult când vreți să luați o hotărâre de genul. Caracteristicile unei diete pentru a da jos kilograme decare trebuie să țineți cont:

1. Dieta nu trebuie să excludă nici un macronutrient(adică proteine, glucide, lipide)

2. Dieta trebuie să-ți dea ție necesarul de energie și chef de viață astfel încât să-ți poți duce activitatea zilnică obișnuită la capăt, că dacă tu trebuie să-ți iei concediu că te ții de pereți sau n-ai chef de viață, înseamnă că nu e o dietă bună.

3. O cură de slăbire trebuie să te ajute să implementezi obiceiuri sănătoase de viață pe care tu să le ții, să le urmezi și după ce termini dieta", a spus Carmen Brumă, pe pagina sa de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
image png
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net