Cele două simptome Omicron care a apar atunci când mănânci

Omicron este o tulpin─â mai contagioas─â dec├ót celelalte variante Sars-Cov-2, exper╚Ťii avertizeaz─â asupra a dou─â simptome care apar atunci c├ónd m├ónc─âm.

omicron incubatie jpg

Omicron este o tulpină extrem de contagioasă și chiar dacă nu are efecte atât de grave asupra organismului precum varianta Delta, este o versiune a virusului care încă mai pune probleme specialiștilor.

Potrivit cercet─âtorilor de la ZOE COVID Study, p├ón─â ├«n ianuarie 2022 a existat o ÔÇŁcre╚Ötere brusc─âÔÇŁ a num─ârului de peroane care au acuzat simptome gastrointestinale.┬á

Cercet─ârile din aplica╚Ťia┬á ZOE COVID Study┬áinformeaz─â asupa unor probleme gastrointestinale, cum ar fi diareea, durerile de stomac ╚Öi senza╚Ťia de r─âu, ce pot fi asociate Covid-19.

Simptomele Omicron care vizează obiceiurile alimentare sunt pierderea apetitului sau ignorarea meselelor principale ale zilei. 

Potrivit cercetătorilor pierderea poftei de mâncare este un simptom al Covid-19.

Cele opt simptome de Omicron ce apar la persoanele vaccinate

Persoanele vaccinate pot prezenta anumite simptome specifice la infectarea cu Omicron. Printre cele mai frecvente semne de infectare cu Omicron la persoanele vaccinate se num─âr─â tusea, curgerea nasului ╚Öi oboseala. Cercet─âtorii norvegieni au condus un studiu pe 111 de persoane care au luat parte la o petrecere unde a existat un focar de infec╚Ťie cu Covid-19.┬á

Dup─â acest eveniment, 66 dintre participan╚Ťi au fost confirma╚Ťi pozitiv cu Sars-Cov-2. De asemenea, dintre cei 111 participan╚Ťi la studiu, 89% aveau schema complet─â ╚Öi niciunul nu f─âcuse doza booster.

Publica╚Ťia ╚Ötiin╚Ťific─â Eurosurveillance a confirmat c─â exist─â opt simptome esen╚Ťiale observate la persoanele vaccinate care s-au infectat cu tulpina Omicron, ├«n cadrul petrecerii la acre au participat.

Speciali╚Ötii au aten╚Ťionat popula╚Ťia asupra urm─âtoarelor simptome de Omicron: tusea, curgerea nasului, oboseala, durerea ├«n g├ót, cefaleea, durerile musculare, febra, str─ânutul.

Potrivit observa╚Ťiilor, cele mai frecvente trei simptome la persoanele vaccinate sunt┬átusea, curgerea nasului ┼či oboseala, ├«n timp ce str─ânutul ╚Öi febra sunt mai pu╚Ťin ├«nt├ólnite la pacien╚Ťii vaccina╚Ťi.┬á

Oboseala ╚Öi starea de ame╚Ťeal─â sau le╚Öin sunt dou─â simptome definitorii pentru persoanele infectate cu Covid, noteaz─â Adevarul.ro.┬á

┬á ┬áPute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
the sandman jpg
zodiac 600x400 jpeg
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
zodiac 600x400 jpeg
calendar ortodox 2021 08 august sfantul ierarh emilian marturisitorul episcopul cizicului png
untold jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
artista lacul morii 3 PNG
metrou piata unirii 0 jpeg