Combinația de miere și nuci este o „bombă” de sănătate! Ce afecțiuni pot fi tratate

Ultima actualizare:

Bun la gust şi extrem de sănătos! Amestecul dintre miere şi nucă este un adevărat medicament natural, asigurând necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi şi carbohidraţi. 

image

Nucile cu miere pot înlocui numeroase medicamente. Pentru acest remediu natural, ai nevoie de jumătate de kilogram de miere şi jumătate de kilogram de miez de nucă măcinat. Ingredientele trebuie amestecate bine, iar din compoziţia obţinută poţi lua câte o linguriţă de trei ori pe zi. Iată ce putem trata cu acest medicament natural. 

Insomnie şi ulcer. Amestecul tratează insomnia şi te ajută să te vindeci de ulcer. Pentru prima  problemă de sănătate, tratamentul natural trebuie preparat altfel. Ai nevoie de 20 de grame de miez de nucă pisat, pe care trebuie să le amesteci cu apă fiartă. Vei obţine un fel de lapte în care trebuie să adaugi 2 linguriţe de miere. Dacă ai probleme cu stomacul, bea câte 2-3 linguriţe din această băutură cu câte o oră înainte de fiecare masă.

Tensiune şi dureri de cap. Dacă ai tensiune, este recomandat să consumi aproximativ 100 de grame de nuci cu miere în fiecare zi, timp de 45 de zile. Combinaţia te scapă şi de durerile de cap. Împotriva acestei afecţiuni trebuie să iei două linguriţe din tratamentul natural pe zi. 

Împotriva anemiei. Ai nevoie de o jumătate de kilogram de miere, o jumătate de kilogram de nuci pisate şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingredientele se amestecă bine, după care se depozitează într-un borcan care se închide ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună.

Efect afrodisiac. Nucile amestecate cu miere au efect afrodiziac. În Grecia este folosit în acest sens, iar pe lângă miere şi nuci pun şi iaurt. La început, poţi lua cantităţi mici din acest remediu, pentru a vedea cum te simţi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net