Cum a reușit o femeie să slăbească 64 de kilograme în câteva luni. Motivul pentru care a luat această decizie

Amy Edwards este o tânără asistentă medicală din Mare Britanie, în vârstă de doar 32 de ani. Mamă a patru copii, aceasta a reușit performanța de a slăbi 64 de kilograme în doar 8 luni de zile. Cum a reușit și ce a determinat-o, aflați din rândurile de mai jos. 

Amy, tânăra care a slăbit / foto: Instagram
Amy, tânăra care a slăbit / foto: Instagram

Amy a făcut parte din categoria persoanelor care se luptă cu kilogramele în plus. Depresia, un stil de viață deloc sănătos au adus-o într-un punct în care nimeni nu visează să ajungă vreodată. 

Povestea femeii care cântărea 127 de kilograme 

Femeia ajunsese să cântărească 127 de kilograme în momentul în care și-a dat seama că trebuie să înceapă să facă ceva pentru ea. Un alt episod care a determinat-o a fost momentul în care anul trecut una dintre prietenele sale a rugat-o să îi fie domnișoară de onoare. 

Amy a acceptat, însă a fost nevoită să croiască din 2 rochii 1, pentru a putea încăpea și a merge la nuntă. Acela a fost momentul în care tânăra britanică a conștientizat faptul că greutatea ei a scăpat de sub control. 

  „La 127 kilograme eram atât de mare încât am fost nevoită să cos două rochii mărimea 46. Când eram mică întotdeauna am avut mărimea 38, mâncam sănătos și făceam exerciții în mod regulat. În 2016 l-am cunoscut pe soțul meu, Matt, și ne-am căsătorit în 2018. Anul următor, am fost încântați că am rămas însărcinată, dar fost nouă luni dificile. Am avut probleme de sănătate mintală pe când aveam 20 de ani, și la câteva săptămâni de când am rămas însărcinată am început să sufăr de anxietate extremă și paranoia. Am fost diagnosticată cu psihoză de sarcină și am început terapia, iar o asistentă mă vizita acasă odată la câteva zile. Am încetat să mai fac sport și am început să mănânc mult, luând în greutate mai mult decât trebuia”, a povestit Amy pentru The Sun.

Când s-au remediat problemele mintale 

În anul 2019 s-a născut prima fetiță a cuplului, iar pentru Amy problemele sale mintale au început să se remedieze. 

„A fost o ușurare să mă simt din nou ca mine, dar nu am reușit să-mi stăpânesc mâncatul, mai ales când pandemia a lovit anul următor”, a precizat ea.

Ulterior, Amy a mai adus pe lume încă trei copii: o fetiță și gemeni. 

  „Până în ianuarie 2023 cântăream 127 kilograme și purtam haine mărimea 52 (6XL). Îmi adoram copiii și nu am avut niciun regret că i-am făcut atât de repede unul după celălalt, dar când mă uitam în oglindă, de abia mă mai recunoșteam. Aveam cercuri de grăsime și mă simțeam obosită tot timpul. Apoi, o prietenă m-a rugat să îi fiu una din cele șapte domnișoare de onoare. Am spus da pentru că nu am vrut să o dezamăgesc, dar pe dinăuntru mă simțeam rău la gândul că mă voi prezenta în fața oamenilor și în fotografii”, a mai povestit Amy.

Ce a determinat-o să slăbească 

Amy după ce a slăbit / foto: Instagram
Amy după ce a slăbit / foto: Instagram

Femeia a fost marcată de faptul că nu a încăput în rochia de domnișoară de onoare. 

  „M-am simțit rușinată și nu am vrut ca ea să-și schimbe alegerea din cauza mea. Așadar am comandat două rochii, plătind-o chiar eu pe a doua, și am găsit o croitoreasă care le-a cusut împreună. Când am probat rochia nu mi-a venit să cred că s-a ajuns la asta, dar măcar intram în ea”, a mai dezvăluit tânăra.

Cum a reușit să dea jos 64 de kilograme 

După ce a decis că a venit momentul să slăbească, Amy a început să numere caloriile pe care le mânca și să alerge timp de trei zile pe săptămână câte trei kilometri. Soțul său a fost alături de ea în toate momentele, astfel că după un an, tânăra a ajuns la greutatea de 63 kg și mărimea 38 la haine.

  „Știam că va fi greu, dar imediat ce am început să număr caloriile și am renunțat la fast-food și ciocolată, greutatea mea a început să scadă. Am găsit timp pentru exerciții”, a explicat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
comunicare pixabay jpg
bar james bond the 007 jpg
image png
printesa theodora grecia matthew kumar nunta gettyimages jpg
centrala jpeg
vin rosu jpg
image png
BeFunky collage (34) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net