Cum poate rămâne o femeie însărcinată cu doi bărbați? Explicația medicilor ginecologi te va surprinde!

O mare curiozitate atât în rândul femeilor, dar cât și al bărbaților este aceea dacă o femeie poate rămâne însărcinată cu doi bărbați. Ei bine, în timp ce părerile oamenilor erau pro și contra, intră în scenă medicii ginecologii care schimbă cursul poveștii cu informațiile științificice pe care le oferă. 

image

Da, greu de crezut sau nu, o femeie poate rămâne gravidă cu doi bărbați. Explicația este una simplă: dacă ovarul eliberează la ovulație două sau chiar trei ovocite, ele pot fi cu ușurință fecundate de spermadozoizii de la doi bărbați diferiți. 

Medicii dau verdictul. Cum poate rămâne o femeie însărcinată cu doi bărbați? 

Sava Tamara, de profesie medic ginecolog, a postat în social media un clip video explicativ, prin intermediul căruia informează că o femeie poate rămâne însărcinată cu doi bărbați, după cum urmează: 

„Gravidă de la 2 bărbați? Da, se poate. Sarcina rezultă prin întâlnirea ovocitului care iese din ovar cu spermadozoidul care urcă din vagin, prin cavitatea uterină, până trompa uterină. 

Spermadozoizii rezistă viabil în tractul genital feminin între 5 și 7 zile. Dacă se întâmplă cumva ca într-o lună ovarul să elibereze la ovulație nu un singur ovocit, ci două, sau chiar poate trei, aceste ovocite pot fi fecundate de spermadozoizi de la bărbați diferiți.”, a explicat medicul ginecolog Sava Tamara, prin intermediul unui clip video postat pe rețelele de socializare. 

Curiozități despre bebeluși, cât încă sunt în pântecul mamei 

Experiențele pe care ginecologii le trăiesc când vin la consultul, periodic, cupluri care se pregătesc să devină părinți sunt de-a dreptul unele emoționante

„Începând cu primele săptămâni în care îți asumi rolul de mamă, vei simți nevoia să vezi zâmbetele prețioase și sincere ale bebelușului sau gesturile haioase pe care le face încă din perioada în care se află în burtică.

Folosind la ecografie scanerele 4D cu ultrasunete, sonograful a putut descoperi că bebelușii pot zâmbi sau exersa mișcări faciale în burticile mămicilor lor, începând din săptămâna a 26-a. În această ecografie am surprins un bebeluș cu personalitate, la aproape 32 de săptămâni. Probabil l-am deranjat prin mișcările făcute cu sonda pe abdomenul mamei”, povestește medicul ginecolog Gheorghe Gică, pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net