Fenomen îngrijorător în România! De ce au ajuns 18 oameni la spital în doar câteva ore / Video

Imagini ireale în Suceva, unde s-a petrecut un fenomen bizar. În mai puțin de 6 ore, 18 persoane au ajuns la spital. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Fenomen bizar în România! FOTO: Bucovina Media Production
Fenomen bizar în România! FOTO: Bucovina Media Production

Ziua de miercuri, 23 noiembrie, a venit cu moment de panică pe străzile din Suceva. Orașul s-a transformat într-un pationar, iar 18 persoane care au alunecat pe gheață au fost duse de urgență la spital. Acestea au suferit traumatisme, luxații sau contuzii.

„La UPU Suceava au ajuns 18 pacieți cu diverse traumatisme, luxații sau contuzii, cu vârste cuprinse între 15 -80 de ani. Unii au necesitat imobilizarea în atelă gipsată sau reducerea luxațiilor, dar niciunul nu a necesitat internare în spital”, a declarat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al UPU Suceava, conform Adevărul.ro.

Vârsta victimelor este cuprinsă între 15 și 80 de ani. Operatorul de salubritate spune că a deszăpezit străzile și trotuarele. De ce, totuși, a avut loc această tragedie?

18 persoane din Suceva au ajuns de urgență la spital, după ce au alunecat pe gheață

Un martor a filmat momentul în care o bătrâna a alunecat pe gheață și a căzut în zona stației de taxiuri de pe Mărășești. Un bărbat a încercat să o ajute să se ridice însă, din cauza poleiului, a căzut lângă ea. 

Toate cele 18 victime au ajuns la spital în ziua de miercuri, 23 noiembrie, în intervalul de ore 6.30 – 12.00.

Firma de salubritate nu-și asumă vina pentru acest incident. Administratorul firmei Diasil, Anton Curelaru, care are contract cu Primăria Suceava pentru deszăpezirea orașului a declarat că, la fel ca în zilele anterioare, salariații săi au început operațiunea de îndepărtare a poleiului la ora 4.00 dimineață, conform sursei citate.

Este drept că nu au intervenit peste tot în mod simultan, scrie Adevărul. Trebuie precizat că în zona în care au căzut cei doi suceveni surprinși în imaginile prezentate mai sus s-a intervenit cu material antirepant după ora 8.00.

Care este explicația, din moment ce firma de salubritate susține că și-a făcut treaba?

Adevărul scrie că firma de Salubritate a pus la dispoziție imagini cu angajații săi în timp ce împrăștie materiale antiderapente pe bulevardele orașului.

Dacă angajații și-au îndeplinit datoria, atunci care este explicația dezastrului petrecut miercuri dimineață? Ei bine, fenomenul „frezeeng rain” sau „ploaie înghețată” ar putea fi motivul accidentelor de pe „patinoarul” format pe străzile din Suceva. Acest fenomen apare atunci când stropii de ploaie se întâlnesc cu o suprafață foarte rece, asfalt, metal sau sticlă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Lupte in apropiere de Bahmut Ucraina FOTO Profimedia jpg
Camel jpg
image
image
image
image
ID57116 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg