Fenomen îngrijorător în România! De ce au ajuns 18 oameni la spital în doar câteva ore / Video

Ultima actualizare:

Imagini ireale în Suceva, unde s-a petrecut un fenomen bizar. În mai puțin de 6 ore, 18 persoane au ajuns la spital. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Fenomen bizar în România! FOTO: Bucovina Media Production
Fenomen bizar în România! FOTO: Bucovina Media Production

Ziua de miercuri, 23 noiembrie, a venit cu moment de panică pe străzile din Suceva. Orașul s-a transformat într-un pationar, iar 18 persoane care au alunecat pe gheață au fost duse de urgență la spital. Acestea au suferit traumatisme, luxații sau contuzii.

„La UPU Suceava au ajuns 18 pacieți cu diverse traumatisme, luxații sau contuzii, cu vârste cuprinse între 15 -80 de ani. Unii au necesitat imobilizarea în atelă gipsată sau reducerea luxațiilor, dar niciunul nu a necesitat internare în spital”, a declarat Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al UPU Suceava, conform Adevărul.ro.

Vârsta victimelor este cuprinsă între 15 și 80 de ani. Operatorul de salubritate spune că a deszăpezit străzile și trotuarele. De ce, totuși, a avut loc această tragedie?

18 persoane din Suceva au ajuns de urgență la spital, după ce au alunecat pe gheață

Un martor a filmat momentul în care o bătrâna a alunecat pe gheață și a căzut în zona stației de taxiuri de pe Mărășești. Un bărbat a încercat să o ajute să se ridice însă, din cauza poleiului, a căzut lângă ea. 

Toate cele 18 victime au ajuns la spital în ziua de miercuri, 23 noiembrie, în intervalul de ore 6.30 – 12.00.

Firma de salubritate nu-și asumă vina pentru acest incident. Administratorul firmei Diasil, Anton Curelaru, care are contract cu Primăria Suceava pentru deszăpezirea orașului a declarat că, la fel ca în zilele anterioare, salariații săi au început operațiunea de îndepărtare a poleiului la ora 4.00 dimineață, conform sursei citate.

Este drept că nu au intervenit peste tot în mod simultan, scrie Adevărul. Trebuie precizat că în zona în care au căzut cei doi suceveni surprinși în imaginile prezentate mai sus s-a intervenit cu material antirepant după ora 8.00.

Care este explicația, din moment ce firma de salubritate susține că și-a făcut treaba?

Adevărul scrie că firma de Salubritate a pus la dispoziție imagini cu angajații săi în timp ce împrăștie materiale antiderapente pe bulevardele orașului.

Dacă angajații și-au îndeplinit datoria, atunci care este explicația dezastrului petrecut miercuri dimineață? Ei bine, fenomenul „frezeeng rain” sau „ploaie înghețată” ar putea fi motivul accidentelor de pe „patinoarul” format pe străzile din Suceva. Acest fenomen apare atunci când stropii de ploaie se întâlnesc cu o suprafață foarte rece, asfalt, metal sau sticlă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net