Ce căzătură a suferit soția președintelui Indoneziei pe scara avionului! Reacția halucinantă a soțului

Ultima actualizare:

Summitul G20 va începe marți, 15 noiembrie, în Bali, așa că invitații au început să sosească în insula exotică a Indoneziei. Printre aceștia se numără și cuplul prezidențial al țării gazdă a summitului.

Momentul nefericitului accident. foto: captură You Tube
Momentul nefericitului accident. foto: captură You Tube

Exact când cobora pe treptele scării trase la ușa avionului prezidențial, Iriana Widodo, Prima Doamnă a Indoneziei, a alunecat și a căzut destul de tare pe treptele metalice. Joko Widodo, soțul acesteia și, totodată, președinte al Indoneziei, a încercat să o o țină de mână, pentru a-i oferi un punct de sprijin, fără succes.

Membrii staff-ului prezidențial au sărit să o ajute pe aceasta, însă, în mod inexplicabil, președintele Indoneziei le-a făcut semn să se oprească și să se dea la o parte, apoi a luat poziție de drepți, ca și când protocolul oficial era mai important decât accidentul soției. În același timp, din avion au sărit în ajutor câteva însoțitoare de zbor și alți membri ai staffului prezidențial. 

În cele din urmă, Iriana Widodo s-a ridicat și a continuat, la brațul soțului ei, să îi salute pe oficialii din comitetul de primire. Probabil că, reprezentând țara gazdă a summitului, pentru cei doi momentul a avut o semnificație aparte și orice încălcare a protocolului solemn nu era acceptată.

Participarea lui Vladimir Putin, stresul participanților

De altfel, guvernul indonezian a bugetat 45 de milioane de dolari americani pentru evenimentele din cadrul summitului G20. Președintele Indoneziei a încercat să nu includă pe agenda summitului discuții referitoare la războiul din Ucraina, însă ceilalți participanți au protestat față de o posibilă participare a președintelui rus, Vladimir Putin. Acesta a pus paie pe foc, anunțând că va participa la summit, mai ales că președintele Indoneziei a spus că încearcă să îl invite la discuții pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Mai mulți lideri europeni au încercat să calmeze spiritele și au militat pentru comunicare, moment în care, pe 10 noiembrie, ambasada Rusiei la Jakarta a anunțat faptul că Vladimir Putin nu va participa la summit, fiind delegat ministrul Afacerilor Externe din Rusia, Serghei Lavrov.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net