Mâncăruri și băuturi pe care un medic nu le-ar consuma niciodată. Sunt otravă pentru organism!

Mâncărurile pe care le iubim cel mai mult pot fi și cele mai dăunătoare pentru sănătatea noastră. Totuși, indiferent de cât de gustoasă poate fi mâncarea nesănătoasă din farfurie, pe atât de toxică poate fi pentru sănătatea noastră.

Alimentele pe care nu ar trebui să le mai consumi vreodată / foto: Pixabay
Alimentele pe care nu ar trebui să le mai consumi vreodată / foto: Pixabay

Există trei feluri de mâncare pe care un medic nu le-ar consuma niciodată, din cauza efectelor devastatoare pe care le pot avea în timp asupra sănătății noastre. Rămâi în continuare pentru a descoperi cele mai nesănătoase mâncăruri din farfuria noastră.

1. Prăjelile

Conform csid.ro, un medic gastroenterolog trage un semnal de alarmă asupra alimentelor care sunt prăjite în ulei. Cantitatea mare de grăsimi saturate conduce la apariția problemelor digestive. Mai mult decât atât, grăsimea consumată în exces conduce la hipersecreție de bilă, care se manifestă prin următoarele: crampe abdominale, greață și balonare.

Consumul frecvent de prăjeli conduce la apariția inflamațiilor și stresului axidativ celular – factori responsabili pentru apariția mai multor forme de cancer.

2. Sucurile cu zahăr, cel mai mare dușman al sănătății

Atunci când vine vorba de lichide, niciun medic nu ar consuma sucurile acidulate cu sau fără zahăr, sau cu îndulcitori naturali. De asemenea, nu este recomandat să fie consumate nici măcar sucuri naturale.

Consumul zilnic de băuturi carbogazoase conduce la apariția crampelor la stomac, balonării, refluxului acid, diaree sau constipație.

Creșterea în greutate și osteoporoza pot apărea în urma consumului de băuturi carbogazoase cu zahăr.

3. Mezelurile

Cele mai nocive mâncăruri / foto: Pixabay
Cele mai nocive mâncăruri / foto: Pixabay

Indiferent dacă vorbim despre mezeluri afumate, sărate sau uscate, acestea reprezintă un adevărat pericol pentru organism. Sunt procesate și conțin o cantitate mare de grăsimi, sare și nitriți cancerigeni. Cele mai recente studii anunță că, un consum regulat de mezeluri, conduce la apariția disbiozei intestinale și a cancerului de colon.

Mezelurile pot fi periculoase și pentru stomac, din cauza faptului că au în compoziția lor puține fibre, dar multă sare și grăsime. Acestea conduc la apariția mai multor probleme de sănătate: obezitate, inflamații în corp, boli hepatice, renale, astm etc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net