Plan de detoxifiere pentru o zi: ce trebuie să mănânci și la ce ore


    Principalele sisteme de detoxifiere sunt pielea, sistemul limfatic, ficatul, intestinul, rinichii și plămânii.www.clicksanatate.ro
Principalele sisteme de detoxifiere sunt pielea, sistemul limfatic, ficatul, intestinul, rinichii și plămânii.www.clicksanatate.ro

Ce știi în mod concret despre detoxifiere? Ești în stare să îți dai seama dacă corpul tău funcționează la capacitate maximă?

Ei bine, iată ce ne indică doctor balneolog Suzana Pretorian de la Danubius Health Spa Resort Sovata: “corpul nostru este într-o stare de continuă detoxifiere atâta timp cât ficatul, rinichii și colonul funcționează ca la carte. În funcție de alimentatie și de nivelul de mișcare, cantitatea de toxine neeliminate va fi diferită. Procesul intoxicării începe în copilăria timpurie și continuă toată viața până la moarte.”

Iată ce trebuie să știi dacă vrei să faci o detoxifiere

Principalele sisteme de detoxifiere sunt: pielea, sistemul limfatic, ficatul, intestinul, rinichii și plămânii. Și atunci când pornești la drum ca să te detoxifiezi, e nevoie să știi că această experiență va începe cu organele de detoxifiere cele mai puțin afectate. Va exista un focus pe curățarea colonului, a limfei și a rinichilor.

Află pe clicksanatate.ro ce trebuie să consumi pentru o bună detoxificare a organismului

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia