Top 3 băuturi făcute în casă care ard grăsimile în timp ce dormi

Ultima actualizare:

Într-adevăr, există o serie de suplimente și băuturi pentru arderea grăsimilor, care ar trebui să ajute la pierderea în greutate peste noapte, dar cele mai multe dintre ele nu reușesc să te scape de kilograme în plus. Însă, există băuturi de casă care ard grăsimile în timpul somnului.

Există unele mirodenii, fructe și alimente care acționează ca arzătoare de grăsimi. Foto: Click
Există unele mirodenii, fructe și alimente care acționează ca arzătoare de grăsimi. Foto: Click

Deci, care sunt cele mai puternice, mai bune și miraculoase rețete de băuturi de slăbit? În mod normal, există unele ierburi naturale, mirodenii, fructe și alimente care acționează ca arzătoare de grăsimi, de exemplu, mărul, scorțișoara, lămâia, semințele de chia și legumele verzi au proprietăți antiinflamatorii semnificative și de slăbit, scriu cei de la thetartart.com.

Utilizarea acestor ingrediente în băuturile tale naturale, ajută la reducerea grăsimii chiar și atunci când nu faci nimic (dormit sau în repaus).

Aici, am compilat cele mai bune și mai eficiente rețete de băuturi de casă, pentru slăbit, pentru o gestionare mai rapidă și mai sănătoasă a greutății.

1. Ceai de mușețel și scorțișoară

Ceaiul infuzat cu mușețel și scorțișoară sau ceaiul simplu din plante sunt băuturi de detoxifiere foarte bune pentru arderea grăsimilor. În general, este bogat în antioxidanți puternici, flavonoide, minerale esențiale și nutrienți care sunt de ajutor pentru pierderea în greutate și menținerea sănătății generale.

Extractul de scorțișoară este în mod natural bogat în antioxidanți, proprietăți microbicide și antiinflamatorii, ceea ce îl fac o băutură excelentă pentru a stimula metabolismul și a genera căldură din zonele cu grăsime.

În plus, ceaiul de mușețel, ajută la eliminarea toxinelor și a celulelor de apă în exces. Băut, înainte de culcare, îmbunătățește calitatea somnului și ajută la slăbire.

Cum se prepară?

Pentru a prepara ceaiul de mușețel cu scorțișoară, adăugați 3 până la 4 flori de mușețel sau 1 pliculeț de ceai în apă clocotită. Adăugați 1 baton de scorțișoară sau 1 lingură de pudră de scorțișoară în ibric. Lăsați-l la infuzat timp de 15 minute. Apoi, strecoară ceaiul, adaugă miere și bea-l fierbinte înainte de culcare.

2. Apă cu proteine 

Spre deosebire de apa spumantă și de detoxifiere, consumul de apă proteică ajută foarte mult la obținerea unei burtici plate. Deoarece este incredibil de bogat în conținut de proteine, care promovează dezvoltarea mușchilor în timp ce reduce grăsimea suplimentară, prin urmare, ajută foarte mult la obținerea unui corp slab în câteva săptămâni.

Cum se prepară?

În mare parte, puteți găsi apă proteică în magazine, cu toate acestea, cele mai multe dintre ele conțin stimulente, aditivi sau zahăr suplimentar care vă pot împiedica să pierdeți în greutate. De asemenea, poate provoca unele reacții adverse.

Pentru a face apă proteică acasă, poți să amesteci pudra ta proteică naturală preferată în apă minerală și să o amesteci. Puteți folosi colagen, zer sau orice altă pudră proteică disponibilă.

3. Shake proteic cu iaurt grecesc

Shake-ul proteic cu iaurt grecesc este o altă băutură bună, la culcare, pentru a pierde grăsimea de pe burtă peste noapte. Această băutură smoothie gustoasă ajută la formarea și recuperarea proteinelor musculare. În consecință, ajută la arderea continuă a caloriilor, ceea ce duce la arderea grăsimilor în timp ce nu faci nimic.

Shake-urile proteice cu iaurt grecesc vă oferă o doză constantă și eficientă de aminoacizi, care ard în mod constant grăsimile din zonele problematice.

Cum se prepară?

Pentru a face un smoothie cu proteine cu iaurt grecesc, adăugați ½ cană de lapte pe bază de plante (de preferință lapte de migdale) ½ cană de iaurt grecesc, 1 banană, 1 lingură de unt de arahide (sau alt unt de nuci la alegere), 1 cană de legume cu frunze(opțional) și 6 până la 7 cuburi de gheață în blender.

Amestecă piureul până când shake-urile se netezesc bine, aceasta este rețeta ta de shake miraculos pentru amplificator de energie pentru pierderea în greutate. Pentru rezultate suplimentare de ardere a grăsimilor, adăugați semințe de chia sau semințe de in la shake.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net