Trucurile despre care un cercetător spune că ne pot prelungi viața. Sunt foarte ușor de aplicat

În vârstă de 53 de ani, David Sinclair, un cercetător anti-îmbătrânire de la Harvard, susține că vârsta sa biologică ar fi cu 10 ani mai mică decât cea reală. Iar metodele prin care a ajuns la „secretul” tinereții nu sunt deloc greu de aplicat de către orice persoană de pe glob! Află mai multe detalii alături de Click!

David Sinclair consumă adesea ceai verde
David Sinclair consumă adesea ceai verde

Cu siguranță că cei mai mulți dintre noi, dacă nu chiar fiecare român, ar putea spune că își dorește să trăiască cât mai mult, alături de cei dragi. De la familie, la bucuriile banale ale vieții, fiecare dintre noi avem motivele noastre pentru a dori să ne extindem șederea în această lume, cât mai mult posibil. Ei bine, s-ar putea să avem noroc! Deoarece, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, un cercetător de la Harvard ar fi descoperit câteva metode prin care longevitatea sa ar trebui să crească considerabil! Potrivit acestuia, deși are 53 de ani, vârsta sa biologică este cu un deceniu mai mică!

Potrivit bărbatului, dieta pe bază de plante, renunțarea totală la alcool, cât și postul intermitent au făcut minuni pentru starea sa de sănătate! În fiecare dimineață, el face gargară cu ulei de cocos, despre care se spune că ar elimina bacteriile din gingii, precum și alte toxine. După aceea, Sinclair spune că bea apă caldă cu lămâie. Ba mai mult, chiar și pasta de dinți a cercetătorului este una specială! El folosește doar variante naturale, fără coloranți sau îndulcitori, or fluor.

Ceaiul verde, crucial pentru starea de bine a organismului

Potrivit lui David Sinclair, la micul-dejun, el consumă puțin iaurt cu polifenoli. Acest obicei îl are de 15 ani, însă, de multe ori, singura masă consistentă din timpul zilei este cina. Un alt obicei al acestuia este consumul de ceai verde matcha, despre care se spune că reduce riscul de cancer. Pe lângă asta, ceaiul verde este și un bun anti-inflamator, conform sursei.

Ultimul lucru despre care ne vorbește David Sinclair este faptul că face tot posibilul pentru a sta în picioare cât mai mult, pe timpul zilei. Așa că dacă vă simțiți în stare, puteți testa și dumneavoastră sfaturile pentru o viață mai lungă oferite de către cercetător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net