Unguentul minune care te scapă de psoriazis și dermatită. Lidia Fecioru are rețeta: „E foarte bună”

Dermatita, sporiazisul și ciuperca piciorului sunt adevărate probleme pentru majoritatea oamenilor. Doar cei care se confruntă cu afecțiunile pielii știu cât efort psihic depun pentru a ține piept nenumăratelor tratamente, deseori fără succes. În ajutorul lor vine Lidia Fecioru, care le oferă un leac natural. 

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți / foto: Captură TV
Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți / foto: Captură TV

Bioenergoterapeutul este cunoscut pentru remediile pe care le are nu doar pentru diverse afecțiuni care par fără rezolvare. Recent, Lidia Fecioru a oferit rețeta pentru un unguent preparat în casă, util în tratarea psoriazisului, dermatitei sau ciupercii piciorului. 

Unguentul-minune care te scapă de problemele pielii 

În cadrul Antena 3 CNN, Lidia Fecioru a oferit un remediu pentru persoanele care se confruntă cu problemele enunțate mai sus. Este nevoie de doar trei ingrediente: nuci verzi, ulei și ceară galbenă. 

„Este foarte bun pentru dermatite, mastopatie, boli de ciuperci la picioare, psoriazis. E foarte bun și când avem noduli tiroidieni. Nu frecați, doar ungeți unde aveți problema, nu puneți comprese deasupra, nu împachetați cu folie, nu bandajați, nu bandajați, pentru că unguentul conține iod și poate arde pielea”, a declarat Lidia Fecioru. 

Cum se prepară unguentul

„Nucile verzi se taie în patru și le dai prin mașina de tocat. La 30 g de nuci se pune un pahar de ulei, se lasă acoperit cam 10 zile la temperatura camerei. Din când în când le mai scuturăm. Acel vas îl punem apoi într-un bain-marie și fierbem cam de trei ori la foc mic. Lăsăm să fiarbă uleiul cu nuca așa, după care adăugăm 15g de ceară galbenă și o mai lăsăm puțin până începe să fiarbă.

Când începe să se topească ceara și să fiarbă, o oprim, o lăsam să se răcorească un pic și tot uleiul și zeama cu ceara le trecem printr-un tifon, punem într-un borcan de sticlă sau de ceramică și păstrăm la frigider și avem un unguent de nuci care se vinde și în farmacie”, a explicat specialista.

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net