Gaf─â la Microsoft! Windows 11, gratuit pentru toat─â lumea

Oficial, Microsoft a f─âcut o mare gaf─â! Recent, compania a lansat ultima versiune a Windows 11, dedicat─â special pentru cei care erau ├«nscri╚Öi ├«n programul de beta testing. Totu╚Öi, o gre╚Öeal─â ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia, a╚Öa c─â actualizarea a ajuns pe toate sistemele, inclusiv cele ce nu sunt compatibile.

Windows 11 afaceri costum microsoft FOTO Shutterstock
Microsoft a lansat Windows 11 pentru toat─â lumea

Cum a reușit Microsoft să o dea în bară

La scurt timp dup─â ce problema a fost observat─â, utilizatorii de pe Twitter ╚Öi Reddit s-au mi╚Öcat mai repede ca v├óntul ╚Öi au semnalat problema ╚Öi c─âtre ceilal╚Ťi internau╚Ťi, care doreau s─â pun─â m├óna mai repede pe sistemul de operare. 

Ca not─â informativ─â, Windows 11 este cel mai nou sistem de operare lansat de c─âtre Microsoft. Din cauza specifica╚Ťiilor ridicate pe care acesta le are, platforma nu este compatibil─â cu calculatoarele ce au procesoare mai vechi, iar cerin╚Ťele de sistem punctate de compania american─â sunt destul de greu de evitat.

Vezi ╚Öi Modific─âri importante pentru to╚Ťi utilizatorii de Windows. Ai v─âzut asta pe PC-ul t─âu?

├Än acest moment, Windows 11 necesit─â un procesor Intel de genera╚Ťia a 8-a sau un AMD Zen 2, cu foarte pu╚Ťine excep╚Ťii. Totu╚Öi, exist─â foarte multe modalit─â╚Ťi de a trece peste aceste limit─âri impuse de Microsoft, dar compania nu-╚Ťi va permite s─â-╚Ťi actualizezi sistemul de operare cu versiunile ce se afl─â ├«n stadiul de testare.

Cite╚Öte ╚Öi Utilizatorii Windows, victimele atacurilor cibernetice. Cum s─â te protejezi

Ce înseamna asta pentru utilizatorul de rând

O astfel de gre╚Öeal─â nu este specific─â Microsoft. Da, unele actualiz─âri f─âceau mai mult r─âu dec├ót bine, dar o actualizare ce permite tuturor s─â instaleze un sistem de operare este ceva greu de imaginat. 

La scurt timp dup─â incident, dezvoltatorul a aflat de aceast─â problem─â ╚Öi a declarat, ├«n cadrul unei post─âri pe Twitter, c─â investigheaz─â aceast─â problem─â. Astfel, cei care au instalat Windows 11 pe un calculator ce nu ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele de rulare ar putea face rollback (n.r. - un proces prin care trece la o versiune anterioar─â), ca s─â scape de actualizarea nedorit─â.

De altfel, utilizarea unui sistem de operare ce nu ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele impuse ar putea s─â cauzeze probleme nedorite utilizatorilor, suprasolicit├ónd platforma pe care ruleaz─â Windows 11.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
FotoJet (1) jpg
image png
lamaie jpg
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula