Gaf─â la Microsoft! Windows 11, gratuit pentru toat─â lumea

Oficial, Microsoft a f─âcut o mare gaf─â! Recent, compania a lansat ultima versiune a┬áWindows 11, dedicat─â special pentru cei care erau ├«nscri╚Öi ├«n programul de beta testing. Totu╚Öi, o gre╚Öeal─â ╚Öi-a f─âcut apari╚Ťia, a╚Öa c─â actualizarea a ajuns pe toate sistemele, inclusiv cele ce nu sunt compatibile.

Windows 11 afaceri costum microsoft FOTO Shutterstock
Microsoft a lansat Windows 11 pentru toat─â lumea

Cum a reușit Microsoft să o dea în bară

La scurt timp dup─â ce problema a fost observat─â, utilizatorii de pe Twitter ╚Öi Reddit s-au mi╚Öcat mai repede ca v├óntul ╚Öi au semnalat problema ╚Öi c─âtre ceilal╚Ťi internau╚Ťi, care doreau s─â pun─â m├óna mai repede pe sistemul de operare.┬á

Ca not─â informativ─â, Windows 11 este cel mai nou sistem de operare lansat de c─âtre Microsoft. Din cauza specifica╚Ťiilor ridicate pe care acesta le are, platforma nu este compatibil─â cu calculatoarele ce au procesoare mai vechi, iar cerin╚Ťele de sistem punctate de compania american─â sunt destul de greu de evitat.

Vezi ╚Öi┬áModific─âri importante pentru to╚Ťi utilizatorii de Windows. Ai v─âzut asta pe PC-ul t─âu?

├Än acest moment, Windows 11 necesit─â un procesor Intel de genera╚Ťia a 8-a sau un AMD Zen 2, cu foarte pu╚Ťine excep╚Ťii. Totu╚Öi, exist─â foarte multe modalit─â╚Ťi de a trece peste aceste limit─âri impuse de Microsoft, dar compania nu-╚Ťi va permite s─â-╚Ťi actualizezi sistemul de operare cu versiunile ce se afl─â ├«n stadiul de testare.

.@windowsinsider my unqualified 7th gen W10 machine Release Preview channel is being offered Windows 11. pic.twitter.com/lSC74OJpbP

ÔÇö Barb Bowman ­čîĚ­čĺÖ­čĺŤ (@barbbowman) June 8, 2022

Citește și Utilizatorii Windows, victimele atacurilor cibernetice. Cum să te protejezi

Ce înseamna asta pentru utilizatorul de rând

O astfel de greșeală nu este specifică Microsoft. Da, unele actualizări făceau mai mult rău decât bine, dar o actualizare ce permite tuturor să instaleze un sistem de operare este ceva greu de imaginat. 

La scurt timp dup─â incident, dezvoltatorul a aflat de aceast─â problem─â ╚Öi a declarat, ├«n cadrul unei post─âri pe Twitter, c─â investigheaz─â aceast─â problem─â. Astfel, cei care au instalat Windows 11 pe un calculator ce nu ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele de rulare ar putea face rollback (n.r. - un proces prin care trece la o versiune anterioar─â), ca s─â scape de actualizarea nedorit─â.

De altfel, utilizarea unui sistem de operare ce nu ├«ndepline╚Öte cerin╚Ťele impuse ar putea s─â cauzeze probleme nedorite utilizatorilor, suprasolicit├ónd platforma pe care ruleaz─â Windows 11.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
2 dr denisa zaharia 2 jpg jpeg
spania profimedia jpg