Opera aduce noul Crypto Browser. Tehnologia blockchain, direct pe telefonul tău

Opera a lansat, și pentru telefoanele din gama Apple, cu iOS, noul Crypto Browser, conceput pentru accesarea web3, cu un portofel crypto încorporat.

Browserul era disponibil, anterior, pe dispozitivele Windows, Mac și Android.

Noul Crypto Browser dezvoltat de Opera
Noul Crypto Browser dezvoltat de Opera

Opera a transmis că a creat acest browser pentru cei care sunt deja familiarizați cu domeniul criptomonedelor, dar și pentru cei nou-veniți ce doresc să învețe.

Portofelul crypto încorporat în aplicației acceptă tehnologia blockchain pentru Ethereum, Polygon și Celo, iar Opera intenționează să integreze mai multe ecosisteme deja cunoscute la nivel mondial.

La ce e bun noul Crypto Browser

Utilizatorii pot achiziționa criptomonede folosind un exchange deja integrat în platformă. Utilizatorii își pot integra, de asemenea, portofelele crypto deja existente, cu condiția să fie compatibile cu Ethereum Virtual Machine.

Citește șPrețurile criptomonedelor în primele trei luni. Care sunt trendurile pe piața activelor digitale

Aplicația Crypto Browser include, de asemenea, o funcție numită Crypto Corner, care adună știri și informații despre piața criptomonedelor, împreună cu evenimente, editoriale și podcasturi, pentru a ajuta utilizatorii să rămână la curent cu tehnologia din spatele blockchain.

Unul dintre scopurile Crypto Browser este de a face navigarea pe Web3 la fel de ușoară ca pe Web 2, spune Opera. 

Cu Crypto Browser, utilizatorii pot accesa web3 NFT și aplicații descentralizate, inclusiv 7.000 de servicii acceptate de Polygon.

„Interesul pentru Web3 continuă să crească”, a declarat Jorgen Arnesen, vicepreședinte executiv Opera, în cadrul unui comunicat. 

„Proiectul Opera Crypto Browser a fost creat pentru a simplifica experiența utilizatorului Web3, care a fost adesea uluitoare pentru utilizatorii mainstream. Opera consideră că Web3 trebuie să fie ușor de utilizat pentru a-și atinge întregul potențial și pentru a fi adoptat în masă.”

Vezi și Rusia va accepta cumpărarea de gaze și petrol cu Bitcoin. Cu cât a crescut prețul monedei

Browserul vine, de asemenea, cu funcții de securitate, cum ar fi un instrument de interzicere a reclamelor, blocarea ferestrelor de tip pop-up și blocarea dialogului despre politica de cookies. De asemenea, utilizează protecția minării criptomonedelor pentru a bloca scripturile de criptojacking.

Pentru a răspunde preocupărilor de mediu cu privire la consumul ridicat de energie al blockchain-ului, Opera a spus că lucrează la integrarea soluțiilor Ethereum Layer 2, care ar trebui să reducă impactul asupra mediului din partea tehnologiei. În februarie, Opera a anunțat că a integrat Layer 2 în aplicația Crypto Browser pentru Android. Aplicația iOS implementează și tehnologia Layer 2.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net