Platforma de socializare care a implementat criptomonedele: „Suntem încântați să încorporăm Ethereum și Bitcoin”

Criptomonedele, în ciuda crizei cu care se confruntă, au început să fie acceptate de toată lumea, chiar și de persoanele care nu sunt interesate de acest subiect. Cu cât trecem timpul, cu atât vedem că oamenii petrec din ce în ce mai mult timp informându-se despre această metodă de plată digitală, ce s-ar putea să ne influențeze viitorul.

crypto bitcoin bermix studio gogwOet3mkM unsplash jpg

Recent, fondatorul Twitter și fostul CEO, Jack Dorsey, chiar dacă este o persoană dedicată Bitcoin, se pare că Twitter se pregătește să lanseze o noutate în domeniul criptomonedelor.

Cum și unde o să poți plăti prin criptomonede?

Astăzi, Twitter a adăugat o serie de noi opțiuni de plată pentru caracteristica sa numită „bacșis”, unde sunt incluse și opțiuni de plată ce constau inclusiv în adrese Ethereum. De asemenea, Twitter acceptă acum furnizorii internaționali de tehnologie precum fintech Paga, Paytm și Barter by Flutterwave, extinzând opțiunea de a mulțumi prin intermediul criptomonedelor pentru utilizatorii din Nigeria, India și Ghana.

Bacșișurile prin intermediul Bitcoin au fost deja activate pe Twitter prin intermediul Strike's Lightning Network, care reduce taxele pentru plăți. Dar adăugarea lui Ethereum sprijină incursiunea Twitter în funcțiile cripto ce încearcă să se depărteze de tehnologia „învechită” de care dispune Bitcoin. Un exemplu recent constă în imaginile de profil NFT, pe care compania Twitter le-a introdus pentru utilizatorii săi.

Mai mulți oameni vor participa la economia digitală

„Ca și Twitter, monedele digitale funcționează fără bariere globale. Suntem încântați să încorporăm Ethereum pe lângă plata Bitcoin în Tips, permițând mai multor oameni să participe la economia digitală cu cât mai puține fricțiuni posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al Twitter pentru TechCrunch.

Tips-urile prin ETH de la Twitter nu acceptă adresele ENS, ci doar cea alfanumerică. Când trimiteți o sumă de ETH, de fapt nu trimiteți prin intermediul Twitter. În schimb, făcând clic pe opțiunea de Tip Ethereum a unui utilizator, doar îi copiază adresa, astfel încât să puteți naviga apoi la portofelul dvs. digital și să-i trimiteți utilizatorului o sumă de Ethereum..

Plata prin criptomonede folosind Twitter este disponibilă pentru toți utilizatorii de peste 18 ani ce folosesc un terminal mobil ce funcționează pe iOS sau Android.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net