Aici se ascund miliardarii când vine Apocalipsa! Cum arată L’Héritage, cel mai luxos buncăr din lume

29 septembrie 2022 11:30   Fapt divers

Nici în timpul Apocalipsei, miliardarii nu vor fi nevoiți să renunțe la viața de lux de care s-au bucurat până atunci. Pentru elita lumii, compania elvețiană Oppidum a propus un nou tip de buncăr opulent, care dispune de tot confortul pe care l-ar putea găsi în vilele lor de la suprafață.

Citește șiConcediu de lux la 12 metri sub pământ. Cum arată un buncăr nuclear transformat în hotel

Buncărele L’Héritage dispun de tot confortul de care au nevoie proprietarii

Trăim vremuri periculoase, fie că este vorba de insecuritatea financiară, criza de sănătate încă în desfășurare, de războiul în curs din Ucraina sau tensiunile dintre Rusia și restul lumii. Ideea de buncăre de lux nu este nouă. Această nișă de piață a crescut enorm în ultimii ani, așa că acum vorbim despre oferte imobiliare premium reale, care urmăresc să reproducă o parte din viața privilegiată de la suprafață. Planurile prevăd reședințe subterane fortificate, construite chiar sub conacele bogătașilor.

Vezi și: Situaţie incredibilă în Ucraina! Au făcut cluburi de striptease în buncăre

O reședință subterană fortificată, contemporană și sigură”, este modul în care Oppidum descrie L’Héritage, noul tip de buncăr proiectat de arhitectul Marc Prigent. Aceasta se dorește a fi cea mai opulentă și mai sigură reședință din lume: o locuință subterană, tehnologizată și ultra-luxoasă, care poate fi orice vrei tu să fie, cu singura condiție să îți poți permite.

Iată și: Aici se ascund milionarii de coronavirus! Cum arată buncărele de lux care se vând și cu 2 milioane de euro

Buncărul propus de Oppidum asigură protejarea bunurilor fizice, dar și a familiei proprietarilor. Dispune de cel mai înalt tip de securitate, cu cititoare multi-biometrice care scanează simultan fața, irisul, palma și amprentele digitale.

Află și: Aici vă puteţi caza în caz de război nuclear

„Este un loc ce oferă liniște și siguranță absolută pentru proprietari și familiile lor”

Fiecare buncăr este personalizat și dispune de o suprafață de 1.000 de metri pătrați, spune Oppidum. Totul poate fi modificat după gustul clienților, de la amenajare până la finisaje și capacitatea de oaspeți.

Te-ar putea interesa și: În buncărul acesta se vor trata bolnavii de cancer! Cel mai mare centru de radioterapie din ţară

Pentru că a fost gândit pentru zile negre, în interiorul buncărului se găsesc: rezervoare de apă cu filtre, provizii de alimente și combustibil. De asemenea, se găsește și un garaj subteran – în care colecționarii de mașini își pot adăposti bijuteriile pe patru roți, mai multe piscine, o grădină, dormitoare luxoase, un cinematograf, un living uriaș, o cramă, o galerie de artă, o sală de conferțințe, dar și un loc de joacă pentru copii.

„Este un loc ce oferă liniște și siguranță absolută pentru proprietari și familiile lor. Avem privilegiul de a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de servicii, creând locuri frumoase care îi vor proteja pe ei și moștenirea lor”, a declarat Jakub Zamrazil, fondator și CEO al Oppidum, într-o declarație de presă.

Citește mai multe despre: Iată «ascunzătorile» unde stau milionarii

Buncărele vin cu diferite opțiuni pentru sejururi pe termen scurt și lung și sunt disponibile pentru a fi comisionate în UE, SUA, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite. Deocamdată nu au fost anunțate prețurile viitoarelor buncăre.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe