#Casa Regală a Marii Britanii

Cadourile bizare și extrem de ieftine făcute de Regele Charles angajaților săi, de Crăciun: „Mi-a dat o conservă de pește!”

24 decembrie 2023 9:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Regele Charles al III-lea (75 de ani) este foarte glumeț cu personalul său! Fostul său majordom, Grant Harrold (45 de ani), a dezvăluit că regalul le oferă angajaților săi cadouri neobișnuite de Crăciun. „O dată a lăsat o conservă de somon și într-un an am primit o râșniță de sare, învelită într-o panglică”, a spus bărbatul, pentru Mirror. „Probabil că i se dăduse un coș cu multe produse și el ne dădea niște bucăți din el.”

Harrold, care a lucrat pentru Charles timp de șapte ani, din 2004 până în 2011, a mai spus că monarhul a ales să lase „lucrurile amuzante” în cutiile lor poștale, unde angajații săi își primeau corespondența. Fostul angajat a spus că a considerat că este „atât de bizar” să primească astfel de cadouri, pentru că nu se aștepta ca Regele Charles al III-lea să facă un astfel de gest. „Arată că până și ei au acea latură distractivă și jucăușă”, a adăugat el. Totuși, Harrold a menționat că Charles le-a oferit angajaților săi „cadouri potrivite”, de sărbătorile de iarnă. „Am primit și cadouri normale, precum căni de ceai și farfurioare sau pahare de whisky”, a mai spus el.

Tradiția cadourilor amuzante a fost transmisă și copiiilor Regelui Charles

Cu toate acestea, nu doar angajații familiei regale primesc cadouri ciudate în timpul sărbătorilor. Prințul Harry (39 de ani) a dezvăluit în memoriile sale, „Spare”, că rudele sale respectă aceeași tradiție între ele. El a scris că prințesa Margaret i-a dat odată un pix, și că soția sa, Meghan Markle, s-a alăturat distracției dăruindu-i un glob cu fața Reginei Elisabeta a II-a, în 2020, potrivit Town and County: „Meg l-a văzut într-un magazin local și s-a gândit că mi-ar plăcea. Era chipul bunicii. L-am atârnat pe o creangă la nivelul ochilor. M-a bucurat să o văd acolo.”

Mai multe