Ce s-a ales de Claudia Catarig, femeia afon de la „X Factor”. Întreaga țară a râs în hohote când a început să cânte!

9 aprilie 2023 9:55   Fapt divers

De-a lungul celor 10 sezoane, în emisiunea „X Factor” de pe Antena 1, s-au perindat concurenți care mai de care. Printre aceștia s-a numărat și Claudia Catarig, care, din păcate, nu a reușit să convingă juriul de veleitățile sale artistice. Însă, performanța ei cu siguranță a stârnit amuzamentul românilor, care o urmăresc chiar și în ziua de azi pe rețelele de socializare.

Nimeni nu poate nega că este nevoie de mult curaj pentru a păși pe scena de la „X Factor”. Având deja o prezență în țara noastră de peste un deceniu, o mulțime de români și-au încercat norocul la emisiunea de pe Antena 1, mulți dintre aceștia fiind în căutarea faimei. Iar printre șirul lung de participanți la concurs s-a numărat și o femeie din Mureș, care până să înceapă să cânte, nu părea deloc diferită de ceilalți concurenți. Însă, în momentul în care a interpretat piesa „Eroina”, de Carla’s Dreams, atât juriul, cât și cei publicul, au izbucnit în hohote de râs, ia prestația sa a rămas în istoria „X Factor”, dar și a televiziunii .

Claudia Catarig postează des pe TikTok

Pe numele ei real, Claudia Catarig, concurenta a stârnit imediat amuzamentul publicului și al juriului, demonstrând că există mai multe moduri de a deveni faimos la „X Factor” și nu toate sunt tocmai pozitive. Evident, Claudia nu a reușit să meargă mai departe în cadrul emisiunii, însă momentul ei din cadrul show-ului poate fi regăsit încă pe Internet. Iar în ce o privește pe Claudia Catarig în ziua de azi? Ei bine, continuă să cânte de zor pe TikTok, cu același zel ca și la X Factor.

După experiența de la Antena 1, nimeni nu o poate acuza pe fosta concurentă că nu este perseverentă în atingerea scopurilor sale. În prezent, aceasta poate fi urmărită pe TikTok, loc unde a a reușit să strângă peste 100.000 de urmăritori. Aceasta dansează, cântă și ia parte la diversele provocări ale internauților, spre amuzamentul acestora. Ba chiar, „vedeta” din mediul online, a fost nevoită să oprească comentariile la una dintre postările de pe TikTok, deranjată de răspunsurile primite de la urmăritori.

Mai multe