Cum poți să-ți dezlipești degetele, dacă ți-a curs superglue pe ele. Ai nevoie de un ingredient banal din bucătărie

12 august 2024 15:11   Fapt divers

Mai mult ca sigur că tutuor ni s-a întâmplat să încercăm să lipim ceva cu superglue, însă lipiciul a reșușit, cumva, să ajungă pe degetele noastre. Din fericire, există o metodă foarte simplă care ne va putea ajuta să ne dezlipim degetele!

Mai mult ca sigur că multora dintre noi ni s-a întâmplat să încercăm să lipim vreun obiect spart, sau rupt, cu superglue. Însă, în loc ca lipicul să ajungă exact în locul unde doream noi, acesta s-a scurs, cumva, pe degetele noastre, care s-au și lipit puternic între ele. 

Din fericire, în astfel de situații, nu trebuie să intrăm în panică! Dacă știm acest truc incredibil, este, de fapt, foarte ușor să ne dezlipim degetele!

Cum ne putem dezlipi degetele

Practic, nu trebuie decât să avem la îndemână două lucruri extrem de banale, pe care cu siguranță că le vom găsi în toate casele de pe glob! Mai precis, este vorba despre sare și apă! Da, deși poate părea banal, aceste două produse simple pot fi foarte utile în situațiile în care degetele noastre s-au lipit cu superglue!

Iar partea cea mai bună este faptul că acest truc ingenios este, de fapt, foarte ușor de pus în practică! Problema noastră va dispărea în numai câteva minute!

Cum funcționează acest truc genial

Astfel, după ce ni s-au lipit degetele cu superglue, primul lucru pe care trebuie să îl facem este să nu intrăm în panică, deoarece problema este foarte ușor de rezolvat! Mai departe, trebuie să luăm puțină sare și să o aplicăm direct pe zona unde degetele noastre s-au lipit.

Apoi, după ce am aplicat sarea, trebuie să turnăm apă și să încercăm să ne mișcăm degetele cât mai mult. După doar câteva clipe, ar trebui să observăm că problema noastră a fost rezolvată, iar degetele nu ne mai sunt lipite!

Faimosul bucătar Chef Dobrovolskyi a încercat acest truc pe pagina sa de TikTok și a putut observa cât de repede i s-au dezlipit degetele folosind sare și apă!

Mai multe