De necrezut! Ce a pățit un celebru milionar român într-un hotel de lux. „Nu e posibil așa ceva”

27 septembrie 2022 10:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Vremurile agitate pe care le parcurgem îi afectează, uneori, chiar și pe milionari. Aflat într-o vizită în Italia, un fost manager al mai multor cazinouri din București s-a cazat la un hotel scump, unde a plătit 200 de euro pe noapte. Ce avea să îndure în timpul nopții l-a lăsat bulversat complet.

„Domnule nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte”, a spus Sorin Constantinescu, într-un clip publicat pe TikTok.

Citește și: Ce măsuri au luat statele europene pentru a face față crizei energetice

Cunoscutul om de afaceri s-a aflat în acest weekend la un eveniment Ferrari în Italia. Călătoria de vis s-a transformat, însă, într-un coșmar în timpul nopții, când milionarul s-a trezit că trebuie să doarmă la temperaturi de 16 grade, deoarece hotelul respectiv oprise căldura. Motivul? „Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a relatat Sorin Costantinescu.

Vezi și: Pericolul pe care-l aduce creșterea dolarului. De ce poate provoca o criză economică și financiară

A îndurat frigul într-un hotel în care a plătit 200 de euro pe noapte

Când a încercat să-i convingă pe angajați să pornească căldura, aceștia i-au explicat că acestea sunt condițiile în contextul crizei provocate de războiul din Ucraina.

„Am fost invitat la un eveniment Ferrari. Ce m-a frapat noaptea trecută a fost frigul din cameră. 16-17 grade, cred că erau. Domnule, nu e posibil, e hotel de 4 stele, cel mai bun hotel pe care l-am găsit în zonă, am dat peste 200 de euro pentru o noapte.

Am sunat la recepție și le-am spus să dea drumul la căldură. Mi-au spus că ei suportă frigul din cauza războiul din Ucraina”, a spus afaceristul în clipul de pe Tik Tok.

Citește și: Vacanță de coșmar pentru o turistă din România! „Eu să-ți ofer? Păi tu trebuie să-mi oferi…”

Incredibil! Ce a făcut milionarul român pentru a nu îngheța de frig

În scurta și trista sa povestioară, milionarul român a explicat și ce a fost nevoit să facă pentru a nu îngheța de frig. Ei bine, pe lângă faptul că s-a înfofolit cu mai multe halaturi și pături, afaceristul a apelat și la o bicicletă de fitness existentă în cameră.

„Afară sunt 12 grade. Nu e posibil așa ceva. Într-o cameră pe care am plătit 200 de euro pe noapte să dorm cu halat și pături. Noroc că am avut o bicicletă și înainte de culcare i-am mai dat câteva pedale să mă încălzesc.

Nu știu ce o fi la iarnă, dar e nasol. Dorm la hotel de 4 stele cu halat pe mine”, a mai spus Sorin Constantinescu pe Tik Tok, scrie Fanatik.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe