Două minore din România, confesiuni tulburătoare despre frații Tate: „Eram confuză pentru că...”

21 ianuarie 2023 9:00   Fapt divers
Ultima actualizare:

Două tinere din România au povestit lucruri inedite despre felul în care au fost abordate de frații Tate. După ce primeau un răspuns, milionarii britanici încercau să le păcălească și să le convingă pe minore să se întâlnească cu ei.

Daria avea 16 ani și era încă la școală atunci când a primit un mesaj privat pe Instagram de la Andrew Tate. Influencerul, care era cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, i-a scris: „fată română”, urmat de un emoji care exprima faptul că flirtează cu ea, a relatat tânăra, conform BBC.

„Eram confuză pentru că eu aveam doar 200 de urmăritori și contul era privat”, a precizat Daria. Ea este una dintre cele două adolescente care au descris pentru BBC cum Andrew Tate și fratele său, Tristan, le-a abordat online.

„Era clar că suntem fete de liceu. Aveam numele liceului în biografia noastră. Cred că încerca să găsească fete care erau cât mai inocente sau naive, în opinia mea”, a relatat Daria. 

Tânăra nu a răspuns niciodată la mesajul primit de la fostul luptător de kickbox, dar unele dintre prietenele ei au făcut-o.

Cum a fost abordată o altă româncă? Frații Tate foloseau aceeași strategie

Gabriela avea doar 17 ani când a fost contactată pe rețelele sociale de fratele lui Andrew Tate, Tristan.  Primul mesaj pe care l-a primit a fost: „Ești frumoasă”. „Știam că folosește aceeași abordare și cu alte fete”, a spus Tristan, transmite BBC, citat de digi24.

„El mereu începe conversația cu aceeași frază: 'Ești frumoasă'.” „De ce nu te văd niciodată? Unde te ascunzi?”, a dezvăluit tânăra.

O prietenă de-a Gabrielei a primit exact același mesaj de la Tristan.” „Simt că te-am mai văzut înainte pe undeva prin oraș. Este posibil? Unde te-ai ascuns?”, i-a scris milionarul britanic. 

Gabriela a mai povestit că Tristan i-a propus să o ia cu mașina lui și a invitat-o la o petrecere, dar ea l-a refuzat. Potrivit mesajelor pe care le-a schimbat cu acesta, conversația dintre cei doi s-a încheiat brusc după ce fata a distribuit un videoclip cu el pe rețelele sociale. Ulterior, bărbatul ar fi recurs la amenințări.

„Oamenii importanți nu vor dori să îți scrie dacă văd că faci lucruri din astea. Doar un avertisment prietenos”, a fost unul dintre ultimele mesaje ale lui Tristan pentru Gabriela.

„Nu putem să trezim în 20 de ani cu două milioane de Andrew Tate”

Daria, una dintre cele două tinere care au discutat cu BBC, a dezăluit că, de când a povestit ceea ce i s-a întâmplat, mulți băieți au acuzat-o că minte. 

„Chiar și tipi pe care îi știam de la liceu m-au făcut mincinoasă pentru că am spus că am primit o dată un mesaj de la Andrew Tate”, a povestit tânăra.

Daria a spus că mulți băieți de vârsta ei îl idolatrizează pe Andrew Tate. „Asta este o mare problemă pentru că nu putem să ne trezim în 20 de ani cu două milioane de [bărbați ca] Andrew Tate.”

Nu ilegal faptul că frații Tate contactau fete de 16 și 17 ani și că le invitau în oraș, dar mărturiile tinerelor și comentariile postate de Andrew Tate pe internet sugerează că aceștia aveau o strategie pusa la cale din timp privind modul cum le abordează pe aceste fete, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe