Ea este cea care a făcut tortul pentru pentru Prima Doamnă SUA. Românca a impresionat-o pe Jill Biden

1 noiembrie 2022 12:59   Fapt divers
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a vizitat pentru prima dată România în luna mai, a acestui an. La Baza Mihail Kogălniceanu, soția președintelui american a fost tratată cu un tort spectaculos, creat o cofetăreasă din comuna Nicolae Bălcescu. Jill Biden a fost atât de impresionată de desert, încât a dorit să o cunoască pe cea care l-a creat. 

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a efectuat un turneu de patru zile în țările din Europa de Est, în luna mai, și s-a oprit pentru puțin timp și în România. Soția președintelui Statelor Unite ale Americii a poposit la Baza de la Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța, pentru a mulțumi soldaților americani ai NATO, pentru apărarea graniței estice. 

Cu această ocazie, Prima Doamnă SUA a avut parte și de ospitalitatea românească fiind tratată cu un tort superb, decorat cu tricolorul țării noastre. Impresionantul desert a fost realizat de cofetăreasa Ramona Husman, o tânără românca din comuna Nicolae Bălcescu.

În acel moment lucram în bază și așa am avut ocazia de a face acel tort pentru Prima doamnă. Eram cofetarul bazei militare. A întrebat de mine, a întrebat cine este persoana care a făcut tortul. Din păcate, eu terminasem tura până la sosirea ei în bază și acolo era un protocol strict: nimeni nu mai intra sau mai ieșea. Tura noastră plecase acasă, așa că am ratat întâlnirea cu ea”,a declarat  Ramona, potrivit Adevarul.ro

Citește întreaga poveste pe Adevarul.ro

Mai multe